Abone Ol

Metin Uca'dan Kübra Nur Beyrutlu açıklaması: Türbanlıları aşağıladı mı?

Ünlü sunucu Metin Uca'nın cinsel içerikli film oyuncusu Mia Khalifa fotoğrafını kullanarak yaptığı mizah, sosyal medyada büyük tepki topladı. Uca, yaptığı açıklamayla tepkilere cevap verdi.

Metin Uca'dan Kübra Nur Beyrutlu açıklaması: Türbanlıları aşağıladı mı?

Seçimlerin ardından İBB çalışanlarının işten atıldığı iddiaları gündeme geldi, bu iddiayı trollemek isteyen Metin Uca cinsel içerkli film oyuncusu Mia Khalifa fotoğrafını kullanarak paylaştığı tweetle çok sayıda tepki aldı.

Metin Uca'dan Kübra Nur Beyrutlu açıklaması: Türbanlıları aşağıladı mı? - Resim: 1

Tepkilerin ardından Uca, Kübra Nur Beyrutlu paylaşımıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

“Mizahtan zerre anlamayan, gülmece duygusu gelişmemiş insan evlatlarına burada çok anlattım yine anlatırım: İroni nedir? baştan tanımlarım. Trollerin burada kusacaklarını biliyordum ama aranızda az da olsa bulunan salAKların alıncağını kestiremiyordum.

Göreve gelmeden önce işten atıldı diye yaygara koparanlarla dalga geçmek, o söylemin içini boşaltarak aptalları trollemek için profesyonel bir oyuncu üzerinden kurguladığımız ironiyi, soyadını Beyrutlu diye ipucu da verip gösterdiğimiz halde anlamayana…

Metin Uca'dan Kübra Nur Beyrutlu açıklaması: Türbanlıları aşağıladı mı? - Resim: 2

… mizah kabızına ne desem boş ama, profesyonel KHALIFA bir elemanı bir seks yıldızını tanımayıp hala duyar kasanlara acaba ne yapmalı? Bunun salak propaganda misyonunu anlamsızlaştırdığı daha nasıl anlatılmalı?

Şimdi tavsiyem hala anlamamakta direnen varsa, takibi bırakma uzaklığındayken beni engelleme yorgunluğuna sürüklememesi. Çünkü, ironiyi anlamayanın yeri ironi içeren malzemeyle dellenen trollerin yanı. Komik bulmuyorsan takibi bırakacaksın. Aktrollerle mutlu yaşayacaksın.

Kimler inanacak bakalım dediğim de beni şaşırtmayan, duyar kasarak gülmece duygusunu katleden, hala anlamamakta ısrar edenler bir an önce hızla terk edebilirler mi?”