Abone Ol

Mesut Özil'e eski sevgili şoku !

Mesut Özil'in dün gece hacklenen Instagram hesabından eski sevgilisi Mandy Capristo ile fotoğraf paylaşılması şok etkisi yarattı.

Mesut Özil'e eski sevgili şoku !

Futbol hayatını İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal'de sürdüren Alman Milli Takımı'nın yıldızı Mesut Özil'ın pazar gecesi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf şok etkisi yarattı.

Eski sevgilisi Mandy Capristo'yu etiketlendiği fotoğrafın altında "Çuvalladığımı biliyorum Mandy, ama seni hep seveceğim" yazması kafaları karıştırdı.

Amine Gülşe ile olan ilişkisi ve evlilik hazırlıklarıyla gündemde olan Mesut Özil'in Instagram hesabından eski sevgilisi Mandy Capristo'yu etiketlendiği fotoğrafı paylaşması ve altında "Çuvalladığımı biliyorum Mandy, ama seni hep seveceğim" yazması şok etkisi yarattı.

Mesut Özil'e eski sevgili şoku ! - Resim: 1

Özil Twitter’dan yaptığı açıklama da "Instagram hesabım hacklendi, ekibim ve ben bunu düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz" diyerek konuya açıklık getirdi.

İkinci bir açıklama yapan Özil "Bu resmi kesinlikle ben paylaşmadım. Tüm dünyadaki takipçilerimin biligisine. Hesabım hack'lendi. Avukatlarım konuyla iligli çalışmaları yürütecektir" dedi.