Abone Ol

Mesut Özil Barcelona'ya Gidecek mi?

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil ile ilgili ortaya bomba bir iddia attı. Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in Barcelona ile görüştüğünü öne süren Dilmen, "Ben de yanındaydım" dedi.

Mesut Özil Barcelona'ya Gidecek mi?

Dilmen, Mesut Özil ile ilgili ortaya bomba bir iddia attı. Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in Barcelona ile görüştüğünü öne süren Dilmen, "Ben de yanındaydım" dedi.

Youtube kanalı Sports Digitale'deki ilk programına çıkan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Barcelona, Mesut Özil'i istiyor. Barcelona sportif direktörü Eric Abidal, Mesut Özil ile birebir görüşmeler yaptı. Ben de yanındaydım."

SIR GÖRÜŞMEYİ ODATV DUYURMUŞTU

Öte yandan sır görüşmeyi Odatv iki hafta önce okuyucularına duyurmuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız on numarası Mesut Özil ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, iki hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Mesut Özil, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Rıdvan Dilmen hocam ile futbol sohbeti” notuyla bu görüşmeyi aktarmıştı.

Her ne kadar Mesut Özil, “futbol sohbeti” dese de görüşmeden neler konuşulduğunun Odatv yazmıştı.

Odatv’ye bilgi veren kaynaklar, gazetecilik tabiriyle “off the record” yani yazılmamak kaydıyla kamuoyunu sarsacak ifadeleri aktarmıştı.

Barcelona ilişkisini ise, Barcelona’nın eski futbolcusu Arda Turan üzerinden, “Söz konusu görüşmeye dair kulis bilgileri Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’a da sorulabilir” ifadeleriyle aktarılmıştı.

Rıdvan Dilmen bugün yaptığı açıklamada ise Odatv’nin haberini de doğruladı.

Odatv.com