Abone Ol

Ünlü Aktrollerden Selami Haktan'ın Hesabı Sahte Çıktı

Sosyal medyada sık sık yaptığı Aktrol paylaşımlarla tanınan Selami Haktan isimli kullanıcının fotoğraflarının Klaus Speidel isimli kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

Ünlü Aktrollerden Selami Haktan'ın Hesabı Sahte Çıktı

Halkı kin ve nefrete sürükleyen Tweet'ler atan Selami Haktan adlı Twitter hesabı sahte çıktı. Selâmi Haktan (@slmhktn) adıyla kullanılan sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafının sahibi Klaus Speidel, hesabın kendisine ait olmadığını söyledi.

Troll hesap Haktan, sanat eleştirmeni ve yazar Klaus Speidel'ın hesabın kendisine ait olmadığını açıklaması üzerine profil fotoğrafını değiştirdi. Ancak Haktan'ın kendi hesabında Speidel'ın fotoğrafını kullandığı görülen Tweet'leri bulunuyor.

Ünlü Aktrollerden Selami Haktan'ın Hesabı Sahte Çıktı - Resim: 1

AKP iktidarını savunan, muhalif parti ve liderlerine yönelik nefret içeren Tweet'leri olduğu bilinen Selami Haktan, bir yurttaşın hayatına son vermesi hakkında "Bir kişi borç içinde olsa yakınlarına söylemez mi, sağa sola başvurmaz mı? 60 bin lira bulunamayacak bir para mı?" Başka bir Tweet'inde ise "Her intiharı, ekonomiye ve hükümete fatura etmek modası başladı" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü Aktrollerden Selami Haktan'ın Hesabı Sahte Çıktı - Resim: 2

Ünlü Aktrollerden Selami Haktan'ın Hesabı Sahte Çıktı - Resim: 3