Abone Ol

Merve Oflaz'ın Arka Sokaklar hayali gerçek oldu

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'a katılan Merve Oflaz diziyle ilgili konuştu.

Merve Oflaz'ın Arka Sokaklar hayali gerçek oldu

Kanal D’nin 12 yıldır büyük ilgiyle izlenen “Arka Sokaklar”ın oyuncu kadrosuna bu sezon Merve Oflaz da katıldı. Dizide Bahar Komiser’i canlandıran ünlü oyuncu, “Diziyi izlerken, ‘keşke ben de sert bir polisi canlandırsam’ diye aklımdan geçiriyordum. Hayalim gerçek oldu, çok mutluyum” dedi.

Merve Oflaz'ın Hürriyet'e verdiği röportaj şöyle:

◊ “Arka Sokaklar” dizisiyle ekrana döndünüz, öncelikle hayırlı olsun diyelim. Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?
- “Arka Sokaklar” dizisinde olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Kendimi en iyi tanıdığım dönemdeyim. En azından ne isteyip ne istemediğime karar verebiliyorum. Bu dönem güzel başladı. İş, aşk, çevre olarak her şeyim iyi gidiyor.

◊ Diziyi daha önce izliyor muydunuz?
- Evet izliyordum, arada aklımdan geçiriyordum ‘keşke ben de sert bir polisi canlandırsam’ diye. Hayalim gerçek oldu, çok mutluyum.

◊ Devam eden bir projeye sonradan dahil olmak sizi korkuttu mu?
- İlk gün çok heyecanlıydım, hatta uyuyamadım. 12 yıldır beraber olan, oturmuş bir kadro sonuçta. Ama herkes o kadar sıcak karşıladı ki beni, ekibe dahil olduğum andan itibaren ben de 12 yıldır buradaymış gibi hissettim kendimi.

ROLÜM İÇİN KICK BOKSA BAŞLADIM

◊ İlk defa bir polisi canlandırıyorsunuz, karaktere hazırlanırken özel bir çalışma yaptınız mı?
- Diziye dahil olduğumu öğrendiğim andan itibaren bölümleri tekrar tekrar daha dikkatli izledim. Dövüş sahneleri için kick boksa başladım. Poligona gidip atış dersleri aldım. Polisiye filmler izledim. Kelepçe nasıl takılıyor, silah nasıl tutuluyor bunlara dikkat ettim. Karakterim için çalışmalar yaptım umarım izleyicimiz de beğeniyordur.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.