Abone Ol

Merve Boluğur ilişki yaşarken geyşa olmayı seviyormuş

Başarılı oyuncu Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programı "Linç"te yaptığı samimi açıklamalarla gündeme oturdu. Boluğur, özel hayatı, setlere ara verme kararı, evlilikleri ve ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti.

Merve Boluğur ilişki yaşarken geyşa olmayı seviyormuş

Programda uzun yıllar süren aktörlük kariyerine ara verdiğini belirten Boluğur, "Biraz açıkçası dinlenmek istedim, biraz özel hayatımı düzene sokmak istedim ve çok güzel başardım" diyerek gülümsedi.

Merve Boluğur'un evlilikleri de programa damga vurdu. 53 günde sona eren ikinci evliliğine değinen Boluğur, "Evet, ikinci kere dedim, gene olmadı. Sen biraz taktik ver" ifadelerini kullanarak espri yaptı. Üçüncü evlilik açıklamasıyla ise izleyenleri şaşırtan Boluğur, "Üçüncüyü de yapacağım bu arada, çocuk istiyorum" şeklinde konuştu.

Eser Yenenler, Boluğur'un mükemmeliyetçi olduğunu düşünürken, Boluğur'un "Geyşa olmayı seviyorum, bıraksan ayağını bile yıkarım" cevabı stüdyoyu güldürdü. "Kendimi ilişkiye adıyorum" diyen Boluğur'a Yenenler'den "İşte yapma onu, sal yani kusurlarıyla gelsin adamlar" yorumu geldi.

Merve Boluğur'un samimi ve esprili açıklamaları, programın izleyicileri tarafından ilgiyle karşılandı. Oyuncunun özel hayatındaki yeni gelişmeler ve ilginç beyanatları, medyada geniş bir şekilde yer buldu.