Abone Ol

Meral Akşener'in S400 iddiasına Fatih Altaylı yok daha neler dedi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Rusya'dan satın alınacak S-400 füzeleriyle ilgili aldığı duyumu "umarın doğru değildir" diyerek canlı yayında paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları Akşener ile dalga geçti.

Akşener'in S400 iddiasına Altaylı yok daha neler dedi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'den çok tartışılacak S-400 iddiası. Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Akşener'in S-400 iddiası sosyal medyada alay konusu oldu.

"S-400'LERLE İLGİLİ BANA BİR DUYUM GELDİ"

ABD'nin Patriotları Türkiye'ye satmaması üzerine Türkiye'nin Rusya'dan almak üzere anlaşma imzaladığı S-400'lerle ilgili akla ziyan bir iddia ortaya attı. Öyle ki Altaylı dahi "yok daha neler" demekten kendini alamadı.

Akşener, S-400'lerle ilgili, "mesela benim bir bilgim var S-400'lerle ilgili. Bir duyum şeklinde. Umarım doğru değildir. Bir güvensizlik neticesinde sarayın korunması için alındığına dair bir duyum aldım. Umarım doğru değildir" şeklinde konuştu.

ALTAYLI "YOK DAHA NELER" DEYİNCE AKŞENER: DOĞRU DA OLABİLİR, EĞRİ DE OLABİLİR

Altaylı'nın "yok daha neler" şeklindeki tepkisi üzerine ise Akşener "bakın umarım doğru değildir. Bir duyum olarak söylüyorum. Doğru veya eğri" ifadelerini kullandı.

Akşener'in bu sözleri Twitter kullanıcıları tarafından alay konusu edildi. İşte o yorumlardan bazıları:

Meral Akşener'in S400 iddiasına Fatih Altaylı yok daha neler dedi - Resim: 1