Abone Ol

Meral Akşener’in partisine Playboy transferi: Mehmet Aslan kim, sevgilisi kimdir?

Mehmet Aslan Meral Akşener'in yeni partisine girdi. İyi Parti kurucaları arasında yer alan Mehmet Aslan ünlü gazinocu Fahrettin Aslan'ın oğlu. Mehmet Aslan oyuncu olarak tanındı peki evlenmeyi düşündüğü sevgilisi kimdir, annesi ve özel hayatı...

Meral Akşener’in partisine Playboy transferi..

Meral Akşener'in İyi Partisi'nin kurucalar listesinde MHP'den kopan Mehmet Aslan da bulunuyor. Peki Mehmet Aslan kimdir, babası gazinocular kralı Fahret Aslan ve annesiyle ilgili bilinmeyenler neler?

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın en küçük oğlu olan Mehmet Aslan 34 yaşında. Babadan hatrı sayılır bir mirasın sahibi olan Mehmet Aslan, kiralarla bile krallar gibi yaşayacak bir gelire sahip. Fransa'da eğitim alan Mehmet Aslan, oyunculuk yaparak Türkiye'de tanındı. MHP'den siyasete atılan Mehmet Aslan şimdi Meral Akşener'in İyi Partisi'nin kurucaları arasında yer alıyor.

Mehmet Aslan siyasete giriş sebebini ve ne zaman bırakacağını şu sözlerle özetliyor:
-"Türk pasaportuyla bir ülkeye girerken ‘Hoş geldiniz’ dendiği, saygı duyulduğu günü gördüğüm zaman ‘Başarılı olmuşum, tamam’ diyeceğim. Bende para var, pul var, tip var ama Türk olduğum için çok ezildim.

EVLENMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜ SEVGİLİSİ KİM?

Meral Akşener’in partisine Playboy transferi: Mehmet Aslan kim, sevgilisi kimdir? - Resim: 1

Mehmet Aslan ciddi ve evlenmeyi düşündüğü sevgilisinin adını sır gibi saklıyor. "Şu anda ciddi bir ilişkim var, ama göstermiyorum" diyen Mehmet Aslan, "Kim olduğunu söylemem. Ben zor bir koca, harika bir baba olurum. 5-6 çocuk yapacağım.

MEHMET ASLAN'IN BABASI FAHRETTİN ASLAN

Meral Akşener’in partisine Playboy transferi: Mehmet Aslan kim, sevgilisi kimdir? - Resim: 2

Mehmet Aslan'ın annesiyle olan ilk karesi. Koyu bir Galatasaraylı olan Mehmet Aslan bunu 'doğuştan fanatikliğine' bağlıyor.

Mehmet Aslan ünlü bir babanın oğlu. İlkokul mezunu olan babası sıfırdan Gazinocular kralı olarak şöhret yapan Fahrettin Aslan. Babasıyla ilgili ilginç anısını Mehmet Aslan şöyle anlatıyor :

-Bir gün Fransa’dayım. Senatoda, senatörlerin olduğu bir yerdeyim. Babamı bekliyorum, staj için oradayım. İçeri girdi, herkes ayağa kalktı. Babamı tanıyan yok bu arada! Ama herkeste ‘biri geldi’ hissi yarattı adam, öyle bir karizması var! O gün babamla acayip gurur duydum! Ben öyle olmak istediğime o gün karar verdim! Düşünsene gece okullarında ilkokulu bitirmiş, tüberkülozdan ciğerinin bir bölümünü kaybetmiş bir çocuk. Ve orada önce İngilizce, sonra Fransızca ‘Oğlumu arıyorum’ dedi. Ben şoka girdim! O ana kadar babamın İngilizce ya da Fransızca bildiğini bilmiyordum!