Abone Ol

Meral Akşener'in Adaylığı Konuşuluyor

Ağır suçlamalarla Altılı Masa'dan ayrılan İyi Parti lideri Meral Akşener, partisinin belediye başkanlarıyla görüştü. Akşener, başkanların “Aday ol” çağrısına “Sonra konuşuruz” karşılığını verdi.

Meral Akşener'in Adaylığı Konuşuluyor

Ağır suçlamalarla Altılı Masa'dan ayrılan İyi Parti lideri Meral Akşener, partisinin belediye başkanlarıyla görüştü. Akşener, başkanların “Aday ol” çağrısına “Sonra konuşuruz” karşılığını verdi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, Akşener, dün partisinin genel merkezinde önce partili belediye başkanları sonra da Başkanlık Divanı üyeleri, genel başkan başdanışmanları ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Akşener, partililerin görüşlerini sordu. Partililerin, Akşener’in “Aday olun” çağrısını yaptığı belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun, “Kılıçdaroğlu’nun iradesinin arkasında oldukları” yönünde açıklamalarının ardından bu kez Akşener’e “Aday olun” dediği belirtildi. Gelen çağrıya Akşener’in “Onları sonra konuşuruz” dediği, sonrasında ise daha önceki “Başbakanlığa talibim” sözlerini yinelediği kaydedildi.