Abone Ol

Merakla Beklenen Sevmek Zamanı Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Sevmek Zamanı dizisinden ilk fragman geldi.

Merakla Beklenen Sevmek Zamanı Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği, atv ekranında yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan ‘Sevmek Zamanı’ dizisinin ilk tanıtım yayınlandı.

 

Dizinin ilk tanıtımında, ekranların yeni çifti İlhan Şen ve Deniz Işın’ın uyumu göz alıcı görüntülerle birlikte sunulurken, Firuze ve Kaan’ın çok konuşulacak aşk hikayesinden ilk ipuçları yer aldı. Sevmek Zamanı’nın ilk tanıtımı sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Seyirciyle buluşmak üzere gün sayan ‘Sevmek Zamanı’nın göz alıcı oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün yer alıyor.

Yaz ekranının en iddialı yapımı olan dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken, genel hikayeyi Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoyu Nalan Merter Savaş kaleme aldı. Dizinin müziklerinde ise Cem Öget imzası var.

‘Sevmek Zamanı’ bir günde hayatları tümüyle değişen, birbirlerinin hayatını dramatik biçimde değiştiren Firuze ve Kaan’ın hikayesini anlatacak.