Beşiktaş'ta kaydedilen görüntülerde çakarlı araçla seyir halinde ilerleyen bir kadın sürücü tepki çekti. Görüntü ve ışık kirliliğine neden olan sürücüye bir motokurye tepki gösterirken kadın bu duruma "Tahsisli araç" yanıtını verdi.
Akşam saatlerinde bir motokurye sürücüsü tarafından kaydedilen görüntülerde, kapalı bir kadın sürücünün çakarlı araç kullandığı görüldü.
Görüntü ve ışık kirliliğine neden olan durumda motokurye, söz konusu çakarlı araçla şeritte yan yana gelince “Hanımefendi görevli misiniz, şu an görev emriniz var mı?” diye sordu. Bu soruya cevap vermeyen kadın, "Niye çekiyorsunuz, tahsisli araç" dedi.
AYNI PLAKA MENZİL TARİKATI ŞEYHİNDE ÇIKTI
Kadın sürücünün kullandığı çakarlı otomobilin kime ait olduğu da ortaya çıktı. Menzil Cemaati içinde bulunan Semerkand grubu lideri Muhammed Fettah’a ait olan otomobil daha öncede basına yansımış ve değerinin yaklaşık 20 milyon TL olduğu öne sürülmüştü.
MURAT AĞIREL'DEN TEPKİ
Ne güzel değil mi?
— Murat AĞIREL (@muratagirel) April 30, 2025
Tarikat şeyhlerinin kızları, yakınları ve mafya düzenine sırtını yaslayanlar çakarlı lüks araçlarla trafikte. Halk saatlerce yolda boğuşurken, onlar klakson çalarak ayrıcalık istiyor.
Bugün ortaya çıkan araç Menzil şeyhine ait. Daha önce de Cübbeli Ahmet’in… pic.twitter.com/VzuAU4liGD