Abone Ol

Menzil şeyhi adayı Mübarek El-Hüseyni Avrupa turnesine çıktı

Menzil tarikatı ‘lider’ adaylarından Mübarek El-Hüseyni’nin Hollanda ve Danimarka ziyaretlerine ait görüntüler, @seyhmubareksofileri adlı sosyal medya Instagram hesabında yayımlandı.

Menzil şeyhi adayı Mübarek El-Hüseyni Avrupa turnesine çıktı

Menzil tarikatı 'şeyhi adayı' Muhammed Mübarek El-Hüseyni'ni Avrupa turuna çıktı. Belçika ve Danimarka'dan gelen görüntüler Menzil'in Avrupa'da nasıl örgütlendiğini gözler önüne serdi.

KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Muhammed Mübarek El-Hüseyni’nin, tarikatın Avrupa’da bulunan dernek ve vakıflarına düzenlediği ziyaretlerinde yapılan karşılamalarsa dikkat çekti.

Gazeteci İsmail Arı’nın da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak gündeme taşıdığı ziyaretler “Menzil şeyhi Muhammed Mubarek Elhüseyni Avrupa turuna çıktı” başlığıyla yayımlandı.

OLUK OLUK PARA AKIYOR

Gazeteci Arı paylaşımında ayrıca, tarikatın Avrupa'da geniş bir örgütlenme ağı olduğuna da vurgu yaparak Türkiye’den para aktarıldığını iddia etti.

Arı, "Menzil şeyhi Muhammed Mubarek Elhüseyni Avrupa turuna çıktı. Cemaatin Avrupa'da geniş bir örgütlenme ağı var ve buradan oluk oluk para akıyor. Görüntüler Belçika ve Danimarka'dan."

Görüntülerde 'şeyhin' yürüdüğü yollara güller döküldüğü görülüyor.