Abone Ol

Memiş'ten iddialı çıkış! ''GS 10 milyon dolar versin, FB'yi yensin!''

Medyum Memiş, büyü yapma, tılsımlı dualar ve Helin Avşar'a koca bulma konusunda bakın neler neler dedi.. İşte o röportaj

Memiş'ten iddialı çıkış! ''GS 10 milyon dolar versin, FB'yi yensin!''

İşte Medyum Memiş'in anlattıkları...

Size neden "Hocam" diyorlar?
O saygının bir ifadesi.

Genelde camide ya da okulda "Hocam" denir ya...
Camidekine imam derler. O da saygının bir ifadesidir. Her meslekte hoca vardır. Hoca lafı bir saygı ifadesidir. Eğer bana "Hoca" deniyorsa, zaten en büyük zenginliği yakalamışımdır.

Geleceği görmek gerçekten mümkün müdür?
Geleceği gerçek anlamda görmek doğru değildir. Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Ama benim gibi ilme sahip olanlar mevcut olayları bilebilirler. İlmin tecrübelerine dayanarak sonrası ile ilgili tahminde bulunup yorum yapabilirler. İnsanlar buna "Altıncı his" derler ama aslında havas ilmine dayanan bir olaydır. Bu bir manevi ilimdir, falcılık ya da gelecekten haber veriliyor diye algılamamak lazım. Mesela benim tahminlerim yüzde 99 isabet kaydeder.

Siyasetçiler size en çok ne için gelir?
"Bu işe girmek benim için hayırlı mı, iki partiden teklif var, hangisi benim için hayırlı olabilir" diye sorarlar. Bu görevi sadece Türkiye'de değil dünyanın çeşitli
ülkelerinde yapıyorum.

MAALESEF ÇOK BÜYÜ YAPILIYOR

Büyü var mı peki?
Büyü kesinlikle var. Maalesef çok yapılıyor. Ama kesinlikle haramdır, caiz değildir. İnsanlar kıskançlık yüzünden ya da birini elde edebilmek için haddinden fazla büyü yaptırıyor. Günümüzde en çok büyü karı kocanın arasını bozmak için yapılıyor.

Halk arasında en etkili büyülerin kilisede yapıldığı inancı yaygın.
Bunu "Hocayım" diyen de "Papazım" diyen de yapıyor. Mesela geçen gün bir
alışveriş merkezinin çıkışında bir işadamıyla karısı yanıma geldi, adamcağız bir haftadır yataktan çıkamıyormuş, işe gitmek istemiyormuş. "Ne yapacağımı bilemiyorum hocam" dedi. Doktor doktor gezmiş çare bulamamış. "İşyerinde bir bakın, vaktinizi nerede geçiriyorsunuz" dedim. İşyerinde maalesef sabuna batırılmış iğneler bulmuşlar. Yapanı da tespit etmişler, ortağıymış. Amaç, adam oradan uzaklaşacak, perişan duruma gelecek, şirketi ona bırakacak. Bu ahlaksızlıktır.

Nasıl yapılıyor bu işler, çeşitli duaları mı var?
Tabii değişik şekilleri, hepsinin ayrı bir yöntemi var. Büyü yapan insanların cenaze namazı kılınmaz. Büyücüler, dünyada ve ahirette huzur bulamaz. Allah'ın lanetlediği insanlardan olurlar.

Peki yaptıranların durumu ne olur?
Yaptıranlar da aynı şekilde. Genellikle de kültür seviyesi yüksek insanlar yaptırıyor büyü. Benim araştırmalarım bunu gösterdi. Bu insanlara inanıyor musunuz diye sorsanız "Yok canım hangi çağda yaşıyoruz, inanmıyoruz" derler ama yalan söylüyorlar.

Size "Zengin koca bulmak istiyorum" diye gelenler oluyor mu?
Bana "Zengin koca" diye gelen olmaz. Çünkü tabiatımı bilirler. Onlar Esra Erol'a gidiyor (gülüşmeler)...

Sizin bu işler dışında bir mesleğiniz var mı?
Yazarlık yapıyorum.

Genç kızlar en çok size ne için geliyor?
Sevgilim aşağı sevgilim yukarı... "Aşığım" dedikleri zaman gülüyorum, inanmıyorum. İnsanlar hoşlanmayla aşkı karıştırıyor. Aşkta bir sınır, bir duruluk vardır.

Şimdi ben "Aşığım" desem.
İnanmam ki. O zaman ben de "Aptala bak, çocuğun elektriğine kapılmış gidiyor" derim. Mesela ben birisinden hoşlandım.O kişinin de benden hoşlanması için yüzüne bakarım ya da gözümün önüne yüzünü getirip "Ya Recep ya Recep ya Recep" diye ismi şerifi zikrederim. Bu sevgi ve muhabbet anlamına gelir.

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Her an her dakika bende sürprizler olabilir.

SANAT DÜNYASI ŞEYTANIN BOL OLDUĞU BİR YER

Sanatçılar en çok ne için geliyor?
Sanat dünyasında maalesef çok kıskançlık var. Şeytanın çok bol olduğu bir yer orası. Hiç kimse diğerine karşı samimi değil.

Büyü isteyen, "Benim şu şarkıma büyü yapın" diyen var mı?
Büyü değil de büyü olayı kötülüktür. Sanatçı dostlarım olsun, başkası olsun, herkes için dua ederim. İnsanların birbirine dua etmesi lazım. "Yarabbi bu kardeşimiz bir kaset yapmış. Ekmek parası için mücadele ediyor, Yarabbim kardeşimizin emeğini boş çevirme" diye dua ederim. Bununla birlikte bir tesbihat yaparım. Özel manevi çalışmalarım da oluyor, çok teşekkür alıyorum.

Peki diyelim ki birine dua ettiniz ve onan iki yüzlü olduğu ortaya çıktı...
Oluyor oluyor. Ama ben herkesle görüşmem. Bir emek vereceksem o insanın ona layık olması lazım. Bugüne kadar kime dua ettiysem, zirvede kalmıştır. Bir ablan hariç.

Ablam iyi niyetli bir insandır ama..
Ablanı seviyorum ama o öyle sivri dilli konuşuyor ya... (Gülerek) Benim gibi net konuşuyor.

FUTBOLCULARI OKUYUP ÜFLÜYORUM

Futbol camiasında da büyü çok tartışılıyor.
Kesinlikle var. Geçen akşam bir takımın futbolcuları bende kaldı, onları büyüye
karşı okuyup üfledim. Sonra pazar sabahı bir kahvaltı yaptık gittiler.

Kim bu futbolcular, isim verseniz?
Bugün futbol takımlarında oynayan oyuncular. Ama isim vermem. Ben futbolculara hep dua ederim. Bunları maça hangi takımda oynuyorlarsa çok güzel hazırlarım. Fenerbahçe'nin büyü olayına gelirsek, bu ekranlara da taşındı. Bir kadına büyü yaptırıken kameraya yakalandılar. Galarasaray'a gelirsek onların maçı kazanması alsında kolay. Ben onların Fener'i yenmesini sağlarım. Galatasaray'ın yöneticileri, "Hoca al şu 10 milyon doları, Fenerbahçe'yi yenelim" desinler, kesin kurtarırım onları. O zaman dünyanın bütün büyücüleri gelse bir şey yapamaz. "Niye para istiyorsun" diyeceksin? Ben size bir iyilik yapacağım, o iyiliğin de bir karşılığı olması lazım tabii. Yoksa neden boşa kürek çekeyim bir BJK'li olarak. (Gülüyor.)

İŞSİZLER "YA HAYYUM YA KAYYUM YA SAMET" SÖZLERİNİ TEKRAR ETSİN

Mesela işsizler hangi duayı okumalı?
İşsizlere "Tembel olmayın" diyorum. Ruhlarını mutlaka dinç tutmalarını öğütlüyorum. İşsizlik kelimesine inanmıyorum. İnsanlar üç-beş kuruş bakmadan çalışmak mecburiyetinde. Ama iş beğenmiyorlar. Kimsenin rızkından endişe etmemesi gerekiyor. Ben ekonomik açıdan dara düştüğüm zaman "Ya Hayyum Ya Kayyum Ya Samet" sözlerini tekrar ediyorum. Bunlar
Allah'ın isimlerinden bir tanesidir. İşsizsem bunu okurum.

Bu duanın anlamı nedir?
Bunu söyleyin yeter. Anlamını söylemeye gerek yok. Ardından da 11 tane ihlas okurum olur biter. Her gün bunu yaparım.

Peki şiddetli geçimsizlik için yapılması gereken ya da okunması gereken bir dua?
Şiddetli geçimsizlik için karı kocanın oturup kalkmasına dikkat etmesi gerekiyor. Aşkım, canım, cicim muhabbetine girmemeleri lazım. Eğer her şey düzgün ama evde yine de pürüz varsa onun çaresine manevi anlamda bakılır. Sırrını burada vermek olmaz. Herkes bir şeyler yapmaya kalkar doğru olmaz.

Peki hastalara acil şifa duaları vardır değil mi?
Tabii. Peygamberimizin tavsiye ettiği dualar var. O ayetleri burada zikretmek doğru olmaz. Birileri istismar eder. Ondan dolayı söylememeye çalışıyorum.

Bütün röportajcıları silip süpürmek, dillerini bağlamak için bir dua var mı? (Kahkahalar) O pek ahlaki olmuyor (Kahkahalar). Çok çalışmanız lazım.
Zekâyı iyi kullanmak, donanımlı birikimli olmak şart.

Cinsel gücü artırmak için formül var mı?
İnsanın psikolojisi yerindeyse, kafası dinçse, beslenmesi yerindeyse, cinsel anlamda hiçbir sorunu olmaz. Lakin problemliyse o zaman yapılacak bir şey yok zaten. Beş sene önce Erzurum'dan 80 yaşında bir adam geldi, "Hocam üç avrat eskittim" dedi. "Formülün neyse herkese öğret" dedim.

Şu ana kadar karşılaştığınız en enteresan istek neydi?
Vallahi hepsi enteresan. Bir gün hiç unutmam, mankenlik yapan bir hanım geldi, bir hanım arkadaşıyla kendi aralarında evlenmişler güya. Ama terk edilmiş. Kaldım böyle yani. "Bu işlere bakmıyoruz" dedim, geri gönderdik. Zaten bana son çare olarak geliyorlar. Her şeyi denemişler, son bir manevi destek almak istiyorlar, ben o şekilde yol gösteriyorum. Çok şükür binlerce
insanın yuvasını kurtardım.

Çok kişiyi evlendirdiniz mi?
Zaten o yüzden Mehmet'ler çoğaldı. Binlerce insanı intihardan, binlercesini iflastan kurtardım. Hayatlarını yola sokmalarına vesile oldum. Dünyada hayırlı bir evlat olduğuma inanıyorum. Manevi anlamda kendime düşen neyse
insanların iyiliği için her şeyi yapıyorum.

2012'de kıyamet kopacak mı?

Peki 2012'de bizi neler bekliyor?
2012'de kıyametin kopacağı söyleniyor. Ama insanlar rahat etsin, 2012'de kıyamet kopmayacak. Öyle bir şey yok, bu kesin. 2010'da İstanbul'da deprem olacak mı diye soruyorlar, bu konuda da çok mail ve telefon alıyorum. İstanbul halkını buradan uyarıyorum ve müjde veriyorum. 2010'da İstanbul'da sarsıcı bir felaket yaşanmayacak. Ufak bir sallantı olabilir ama bu ölümcül bir sallantı değil. Rahat olsun herkes.

SENİ EROL GÜNAYDIN İLE EVERELİM HELİN

Peki ben ne zaman evleneceğim?
Sana birisini bulayım.
Kimi?
Erol Günaydın.
Çocuğumuz da olur, adını da Mehmet koyarız...
Adamcağız hayatının baharını yaşasın değil mi?
Tabii tabii...
Çok duygusalsın. Senin ruhunda, seni anlayan biri karşına çıkarsa evliliğin
güzel gider. Ruh çok önemli. Ama ben seni evde bırakmam canını sıkma.

Helin Avşar - Gazete Habertürk