Abone Ol

Meltem Cumbul paparazi avında! Nasıl yakalandı?

Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte Bodrum'da tatil yapan Cumbul'un bir anlık dalgınlığı pahalıya mal oldu.

Meltem Cumbul paparazi avında! Nasıl yakalandı?

Bodrum’da aşk-ı sefa  

Aşkları geçtiğimiz kış başlayan ve kısa süreli bir kaçışın ardından objektiflerle barışan Meltem Cumbul-Kıvanç Tatlıtuğ çifti, şu sıralar Bodrum’da... Dizi sezonunu kapatıp yola düşen çift, mavi suların ve güneşin tadını baş başa çıkarıyor.

Kıştan beri birlikteler

"Aşk-ı Memnu"nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile "Aşk Yakar"ın Nazlı’sı Meltem Cumbul’un aşkları magazin dünyasında büyük ses getirmişti. Çünkü Cumbul’un adı yönetmen Yavuz Turgul’la anılıyor, Tatlıtuğ’un ise Azra Akın ile olduğu
biliniyordu. Ama onlar kış aylarında Zekeriyaköy’deki Fincan Kafe’de el ele görüntülenince bunlar unutuldu, herkes sürpriz aşkı konuşmaya başladı. Çift bir süre gazetecilerle köşe kapmaca oynadıysa da kovalamaca kısa sürdü.

Önce tekne sonra plaj

İlişkilerini saklamaktan vazgeçen ikili, "Aşk Yakar"ın bitmesi, "Aşk-ı Memnu"nun da tatile girmesiyle birlikte soluğu Bodrum’da aldı. Baş başa tatile çıkan sevgililer, önceki gün bir sürat teknesinde görüntülendi. Tekne ile sakin koylara demirleyen çift, ardından Dodo Beach’e uğradı. Burada çevreleri hayranları tarafından sarılan ve bol bol fotoğraf çektirip imza dağıtan Cumbul ile Tatlıtuğ, haklarında çıkan "ayrıldılar" iddialarını da böylece yalanlamış oldu.