Abone Ol

Melih Gökçek Beyaz TV Sorusunda Köşeye Sıkıştı: O Halleri Gündeme Oturdu

CNN Türk ekranlarındaki programa katılan Melih Gökçek, "Beyaz TV kimin?" sorusu karşısında verdiği yanıtla gündeme oturdu.

Melih Gökçek Beyaz TV Sorusunda Köşeye Sıkıştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek CNNTürk’te yayınlanan Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Melih Gökçek gündemle ilgili sorulara cevap verirken Beyaz TV sorusuna veremediği cevap Twitter’da en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

BEYAZ TV KİMİN O ZAMAN?

Programa konuk olan SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, Melih Gökçek’e oğlunun sahibi olduğu Beyaz TV’de Mansur Yavaş’la ilgili yapılan haberleri ve kanal alacak parayı nereden bulduklarını sordu. Melih Gökçek ise Bayrakçı’ya “ O TV kanlı ne benim ne de oğlumun, Oğlum oranın genel koordinatörü” şeklinde cevap verdi.

Aldığı bu cevap karşısında “Peki Beyaz TV kimin” sorusunu soran Bayrakçı’ya Melih Gökçek’in cevap verememesi sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi. Avrasya Araştırma'nı sahibi Kemal Özkiraz da Melih Göçek'in o videosunun altına "Melih Gökçek asla haram yemez, yalan söylemez, söyleyeceği anlarda hiçbir şey söylememeyi tercih edebilir. " notunu düşerek takipçileriyle paylaştı.