Abone Ol

Melih Altınok ve Fırat Tanış Twitter'da kapıştı

Sanatçı Fırat Tanış, Taksim'de haince gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı sonrasında İstanbul'un ölü şehir haline gelmesine tepki gösterdi.

Melih Altınok ve Fırat Tanış Twitter'da kapıştı

Sanatçı Fırat Tanış, Taksim'de haince gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı sonrasında İstanbul'un ölü şehir haline gelmesine tepki göstererek Twitter'dan şöyle yazdı:

"Madem hayat durdu, neden sen kasten durdurmuyorsun dersin?, mesela 15 gün benzin almasan arabana?, 15 gün paralı yollarını kullanmasan? nasılsa bomboş avm lere 15 gün gitmesen, kredi kartı kullanmasan? 15 gün Twitter ı SEN kullanmasan? 15 gün bankaya uğramayıversen mesela? 15 gün muhalif bile olmasan ? 15 gün eğlence mekanlarına gitmesen ? (nasılsa güvenli de değil) hayır, hayat durduysa bir işe yarasın, diyorum."

ALTINOK SATAŞTI

Melih Altınok ise hemen devreye girerek Sanatçı Fırat Tanış'a "Bugün teröristler için ne yaptın?" diye sordu. Fırat Tanış'ın Altınok'a cevabı gecikmedi. Tanış bu soruya karşı "1 sabah gazetesi aldım." diyerek cevap verdi.
Ancak tartışma bununla da bitmedi. Melih Altınok Tanış'a cevap vereyim derken bir gaf daha yaptı. Altınok, "Şu röportaj verdiğin Sabah gazetesi mi diye sordu" bu tartışmayı gören bazı Twitter kullanıcıları da, Melih Altınok'a "Madem Fırat Tanış Teröristti neden Sabah Gazetesi'nde röportajı çıktı" şeklinde soru yöneltti.

Kaynak: gercekgundem.com