Abone Ol

Melek Mosso Ünlü Menajerin Fikrini mi Çaldı?

Ali Eyüboğlu, Nilüfer’in menajerliğini yapan Nurcan Karaca’nın paylaşımı üzerinden dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Melek Mosso Ünlü Menajerin Fikrini mi Çaldı?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Nilüfer’in menajerliğini yapan Nurcan Karaca’nın paylaşımı üzerinden dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Karaca’nın, “Hırsızlık sadece eşya çalmakla olmuyor” ifadelerine dikkat çeken Eyüboğlu, “Karaca’nın isim vermeden takipçilerine şikayet ettiklerinin kimler olduğunu öğrendikten sonra onlara da cevap hakkı tanıdım ve takdiri size bıraktım” ifadelerini kullandı.

Eyüboğlu, Facebook'ta okuduğu bir yazıyı paylaştı ve "Facebook’ta karşıma çıkan bu satırları yazan Nilüfer’in menajerliğini yaptığı yıllarda tanıdığım Nurcan Karaca...Geçen sene ‘Murathan Mungan Şarkıları Senfonik’ projesini yapan Karaca’nın epeydir ‘Müslüm Gürses Senfonik Şarkılar’ için çalıştığını biliyordum, ama fikir hırsızlığıyla suçladığının kim olduğunu anlamadım." diyerek Karaca'yı aradığını söyledi.

FİKİR HIRSIZLIĞI DİYE MESAJ ATTIM

Karaca, Eyüboğlu'na şunları söyledi: “Senfoni orkestrası eşliğinde ‘Müslüm Gürses Şarkıları’ projem için düşündüğüm isimlerden biri Melek Mosso’ydu. Menajeri Müge Sezen ve şarkıcıyla bir araya gelip, projeyi anlattım. Melek Mosso projeye çok yükseldi. ‘İşte yıllardır aradığım ve beklediğim proje’ dedi. Müslüm Gürses’in varislerinden yasal izin alarak hazırladığım projeyi kendisine satmamı istedi. Projeyi bir sanatçıyla değil birçok isimle birlikte yapmak istediğimi söyleyip, teklifini reddettim. Melek Mosso, kısa bir süre önce Müslüm Gürses adını kullanamayacağı için bu yaz senfonik arabesk şarkılar projesi olduğunu açıklayınca kendisine, menajerine mesaj attım, yapılanın fikir hırsızlığı diye.”

Ali Eyüboğlu'nun yazısının tamamına ulaşmak için tıklayın