Abone Ol

Melankoli'deki bu görüntüler olay yaratacak!

MEDYAFARESİ VİDEO Lars Von Trier'in son filmi 'Melankoli', daha vizyona girmeden adından söz ettirmeye başladı.

Melankoli'deki bu görüntüler olay yaratacak!

Danimarkalı yapımcı Lars Von Trier yönettiği drama filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu yayınlanan fragmanda tamamen çıplak görünüyor.

İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Fragmanda bir nehir kenarında görünen Örümcek Adam'ın Mary Jane'i 28 yaşındaki Dunst, tamamen çırılçıplak bir şekilde yere uzanıyor.

"Melancholia, dünyanın sonunda başlıyor." şeklinde nitelendiren Lars Von Trier sözlerine şu şekilde devam etti:
"Filmin konusunun ne olduğunu söyleyebilirim ama nasıl ve niye yaptığımı söyleyemem. Böylece oturup filme kadar komplo teorileri kuracaksınız. Bir planım var ve bu planı asla anlamayacaksınız"

Usta yönetmen filmin konusu hakkında ise şunları söylüyor : "Bir düğün ve melankoli var. İki kız kardeş (Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg) hakkında psikolojik bir felaket filmi. Melankolik kardeş, kaya gibi sakin, karanlık dünyasına baktığınızda kaderi bekler gibi davranıyor. Diğer kız kardeş ise giderek panik yapıyor."

Filmde; Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg'e Alexander Skarsgard, Stellan Skarsgard, Kiefer Sutherland ve John Hurt gibi isimler eşlik ediyor. Müthiş kadrosu, müthiş yönetmeni ve cezbedici konusuyla Melancholia, kuşkusuz senenin en merak edilen filmleri arasında.

Ama filmden ziyade şimdilik 'Örümcek Adam'dan tanıdığımız Kirsten Dunst'ın kamera karşısındaki çırılçıplak kalması bakalım film eleştirmenleri tarafından nasıl yorumlanağı merak konusu.