Abone Ol

Mehmet Topal'ın düğün fotoğrafları ortaya çıktı!

Hafta sonu gizlice evlenen Mehmet Topal'ın düğün ve kına fotoğraflarına AKŞAM gazetesi ulaştı.

Mehmet Topal'ın düğün fotoğrafları ortaya çıktı!

Yener Ekinci imzalı habere göre, geçen ay Galatasaray'dan Valencia'ya transfer olan Topal, Türk Böbrek Vakfı'nın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Duman ile pazar günü Florya'daki Kaşıbeyaz Restoran'da nikah masasına oturmuştu.

İşte, nikahtan 2 gün önce gerçekleşen kına gecesi ile düğünden notlar: - KINA gecesi cuma akşamı Dürümcübaba Restoran'da yapıldı. Gelin Selda Duman, kına yaktıktan ve 'ağlatıldıktan' sonra pasta kesildi.

ŞAHİDİ CEMİL İPEKÇİ -
DÜĞÜN için Kaşıbeyaz Restoran'ı seçen çiftin, nikahını Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıydı.

- SELDA Duman'ın gelinliğini diken modacı Cemil İpekçi, Mehmet Topal'ın şahitliğini yaptı. Gelinin şahitleri ise Opr. Dr. Osman Akalın ile Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever oldu.

Kız istemeye Şeytan'la gitti
BÖBREK hastalarına moral vermek için, futbolcu arkadaşlarıyla Türk Böbrek Vakfı'na giden Mehmet Topal, vakfın Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Duman ile 1 yıl önce burada tanıştı. İkilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Mehmet'in isteği üzerine, Selda'yı ailesinden Rıdvan Dilmen istedi. Mehmet Topal'ın, Valencia'ya transfer olmasının ardından evlenen çift, balayı ertesinde İspanya'ya gidecek.

Akşam