Abone Ol

Mehmet Çilingiroğlu'dan Kübra Par'a: Terbiyesiz, sen kimsin?

Son dönemde ekranların aranan isimlerinden biri olan Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu, Habertürk yazarı Kübra Par'ın 'deli, müptezel' çıkışına sert yanıt verdi.

Mehmet Çilingiroğlu'dan Kübra Par'a: Terbiyesiz, sen kimsin?

Habertürk yazarı Kübra Par, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına sık sık konuk olarak aldığı Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu'nu dün adeta bombardımana tutmuştu.

Yazısında Çilingiroğlu için "Bir delinin ipiyle kuyuya inerseniz..." başlığını tercih eden Par, daha sonra, müptezel, dikkat çekmek için çırpınan şöhret budalası ve doktor müsveddesi gibi ifadeler kullanmıştı.

Kübra Par’ın o yazısına Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ise sosyal medya hesabından sert yanıt verdi.

Çilingiroğlu, “Bir bilim insanına delimi diyorsun sen. Seni kınıyorum. Yasal gereğini de avukatlarımla sonuna kadar başlatıyorum. Senin gibiler medyada isim yapmak için doğru olmayan yalan şeyler yazarak pirim mesleğinde öne çıkmak isteyenlerdir. Sayemde maske takıldı” ifadelerini kullandı.

Çilingiroğlu bununla da yetinmeyerek, “Sen kimsin. Terbiyesiz. Ben sizlere tek kelimeyle Vatan haini diyorum. Okumadım bile haber dediğiniz müsvetteleri. Yayıncıymış. Yalancı demek daha doğru. Şöhrete ihtiyacım yok çünkü ABD de çok iyi bilinirim şöhretle değil yaptığım bilimle ama senin gibi kuş beyinliler anlayamaz. Aklın yok ama fikrin var, sen bana “deli” teşhisi koyacak ehliyete sahip değilsin ama ben bir hekim olarak sana bu teşhisi koyabilirim. Ismimi kullanarak meşhur olmaya çalışmanı da Psikolog meslektaşlarımın görüşlerine sunuyorum.” diye yazdı.