Abone Ol

Yandaş Sabah Yazarı Mehmet Barlas Yine Övecek Bir Şey Buldu: Erdoğan Bile Koronavirüse Yakalandıysa

Sabah gazetesinin son dönemde yazdığı ilginç yazılarla gündeme gelen başyazarı Mehmet Barlas, bu kez de Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasından ilginç bir sonuç çıkardı.

Barlas Yine Övecek Bir Şey Buldu: Erdoğan Bile Koronaya Yakalandıysa...

İktidarın kontrolündeki Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazısında koronavirüse dair tuhaf yorumlarda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasını değerlendiren Mehmet Barlas, bu sonuçlardan hareketle maskelerin ve PCR testlerinin anlamlı olmadığını savundu.

Barlas yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Hanım'ın ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın PCR testlerinin pozitif çıkması, Kovid konusunda şimdiye kadar öğrendiklerimizin ne kadar yanlış ve eksik olduğunu gösterdi.Birincisi, herkesi banka soyguncusuna benzeten o maskeler anlamsızmış. Çünkü Cumhurbaşkanı'nı kalabalıklar içinde hiç maskesiz görmedik. Ayrıca PCR testleri de çok anlamlı değilmiş. Çünkü kimse bu testleri yaptırmadan Cumhurbaşkanı'nın yanına yaklaşamıyor.”

AŞIYA DA EL ATTI!

Aşı konusuna da giren Barlas, aşıların etkileri ve yan etkilerinin de tartışmalı olduğu yalanını dile getirdi.

Tüm klinik deneyleri ve aşıların üretim aşamalarında ortaya konan bilimsel sonuçları görmezden gelen Barlas “Zaten aşılanma oranları yüksek olan ülkeler, vakalarda da rekor kırıyor. (…) Eğer Cumhurbaşkanı topluma uygulanan kurallara tabi olsaydı ne köprü açabilirdi, ne demiryolu açabilirdi, ne de parti toplantılarına katılabilirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı'nın katıldığı uluslararası toplantılara baktığınız zaman, salgın efsanesinin insanları korkutmaktan başka bir işe yaramadığını görürsünüz” dedi.