Abone Ol

Mehmet Aslan, üniversiteli genci neden öldüresiye dövdü?

Timur Cihan Saylam'ı sokak ortasında döven Mehmet Aslan'ın bu kavgasının altından kıskançlık çıktı.

Mehmet Aslan, üniversiteli genci neden öldüresiye dövdü?

Copla atılan dayağın nedeni eski sevgiliymiş

Sabah Gazetesi'nin Haberine Göre; Yılbaşı gecesi Timur Cihan Saylam adlı üniversite öğrencisi genci sokak ortasında döven ve mahkemelik olan oyuncu Mehmet Aslan'ın bu kavgasının altından kıskançlık çıktı. İddialara göre; Aslan ile Saylam arasında yaşanan olay şöyle gelişti: Begüm Naiboğlu'nun ablası, Timur Cihan Saylam'ın kız arkadaşıydı. Aslan da 2.5 yıldır Begüm Naiboğlu ile birlikteydi. Çift, evlenme arifesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yollarını ayırdı. Saylan ise bu ayrılığın hemen ardından Naiboğlu'nu başka bir arkadaşı ile tanıştırdı ve Naiboğlu bu kişi ile arkadaşlık etmeye başladı. ,

ÖNCE ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bunu öğrenen Aslan da yılbaşı gecesi gittikleri Şamdan adlı gece kulübü çıkışında orada karşılaştığı Saylam'ın üzerine yürüdü. Araya giren güvenlik görevlileri Aslan'ı ordan uzaklaştırdı, yanında kız arkadaşı bulunan Saylam'ı da otomobiline bindirerek mekandan gönderdi. Kız arkadaşını Acıbadem'deki evine bırakan Saylam, trafik ışıklarında durunca kendisini takip eden Mehmet Aslan ve yanındakiler otomobilden inerek üzerine saldırdı. Copla dövülen ve kemikleri kırılan Saylam, olay yerine gelen polis ve pazarcılar tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

10.5 YIL HAPİS İSTEMİ

Timur Cihan Saylam, hastaneden çıkar çıkmaz, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler ve görgü tanıkları ile birlikte Mehmet Aslan'dan şikayetçi oldu. Önce kavgayı reddeden, MOBESE kayıtları ortaya çıktıktan sonra da bu konu yargıya intikal ettiği için yorum yapmak istemeyen Mehmet Aslan şimdi 'kıskançlık' yüzünden 10.5 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.


Sabah Gazetesi