Abone Ol

Mehmet Ali Erbil Tiktok'ta arkadaşına arattı... Eski sevgilisi Gülseren Ceylan'dan itiraf: "Kopmamız zor oldu, gerçek bir aşk vardı"

Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden 66'lık Mehmet Ali Erbil'in mutluluğu kısa sürdü. İkili çok geçmeden ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Nevide Çiçek ile adı anılan Erbil, Tiktok'ta Ceylan'a arkadaşı üzerinden ulaşmaya çalıştı.

Mehmet Ali Erbil Tiktok'ta arkadaşına arattı... Eski sevgilisi Gülseren Ceylan'dan itiraf: "Kopmamız

Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden 66'lık Mehmet Ali Erbil'in mutluluğu kısa sürdü. İkili çok geçmeden ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Nevide Çiçek ile adı anılan Erbil, Tiktok'ta Ceylan'a arkadaşı üzerinden ulaşmaya çalıştı. Duruma açıklık getiren Ceylan'ın itirafları dikkat çekti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil 66 yaşında da çapkınlıklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erbil, geçtiğimiz haftalarda gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı.

66 yaşındaki Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.

Ancak çiftin bu birlikteliği uzun sürmemişti. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıklamıştı.
EVLİLİK DEĞİL, 'EV'LENMEK İSTEMİŞ

Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş, ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti.

66 yaşında yeniden damat olma hayalleri kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği haberleri gündeme gelmişti.


Öyle ki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti.


Mehmet Ali Erbil (66) ile Gülseren Ceylan (26), ayrılmış olsalar bile magazin gündemine gelmeye devam ediyor.

Gülseren Ceylan, son olarak Instagram sayfasının hikayeler bölümünden peş peşe videolar paylaşarak, Mehmet Ali Erbil hakkında açıklama yaptı.


Önce ünlü şovmenin TikTok yayınından bir klip paylaşan Ceylan; "Arkadaşlar merhaba, bir açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle bu açıklamamdan önce attığım videoyu izleyin. Dün ben uyurken, Mehmet Ali Erbil TikTok yayınında beni sorduğu için arkadaşlarım beni arıyor. Ben de Mehmet Ali ile muhatap olmak istemediğimi söylüyorum. O da bunun üzerine 'Gülseren benden vazgeçmiş' diyor. Şimdi, neden böyle bir şey paylaşıyorum? Ona gelelim" dedi ve şöyle devam etti:


"Arkadaşlar ben Mehmet Ali Erbil ile Instagram'dan ilişkimizin bittiğini açıkladığım yazıyı attığımda ayrıldım. Ve tabii ki o günden sonra dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu. Çünkü gerçek bir aşk vardı. Ayrıldıktan sonra bazen ben onun yanına gittim, o bana yazdı, ben ona yazdım. Buluştuk, arkadaşlarımız bizi barıştırmaya çalıştı ama ben bu durumdan çok sıkıldım."

"YETER Kİ BENDEN UZAK OLSUN!"

"Gördüğünüz üzere dün kendisi beni arattırmış ve ben istemediğimi söylemişim, o da benim vazgeçtiğimiz söylemiş. Yani Mehmet Ali durumun farkında. Ben ondan vazgeçtim. Bu ilişkiden vazgeçtim. O yüzden bu saatten sonra kiminle takipleşirse, kiminle sevgili olursa olsun; beni ilgilendirmiyor. Yolu açık olsun. Ben bir kere uyarımı yaptım, ikinciyi zaten yapmam. Yeter ki benden uzak olsun, benim arkadaşlarıma bir şey söylemesin. Bana bir daha yazmasın çünkü ben bir daha onunla asla diyalog kurmayacağım. Benim için bu olay sonsuza kadar kapanmıştır. Siz bana artık onunla ilgili hiçbir şey söylemezseniz sevinirim. Çünkü ben artık bıktım, hayatıma devam etmek istiyorum."


"Ben vazgeçtiğim için ilişkimiz bitti. Ben çabaladığım için ilişkimiz bu kadar güzel yaşandı, ben vazgeçtiğim için de bu ilişki bitti. Hiç düşünmediğim olaylarla karşılaştım. Gerçekten bu ilişki için dört dörtlüktüm. Ortada boşuna verilmiş bir çaba var ve bunun için üzülüyorum."
"Ama artık yoluma devam etmek istiyorum. Lütfen bana artık onunla ilgili bir şey yazmayın, herkes yoluna baksın. Bütün konulara açıklık getirdiğimi düşünüyorum. Bir daha da ne olursa olsun programa çıkarak ya da sosyal medya platformlarından kimseye cevap vermeyeceğim. Bu konuyu burada kapatıyorum teşekkür ederim.