Abone Ol

Mehmet Ali Erbil: O lafı sana yedireceğim!

Mehmet Ali Erbil'in, "Babam, ağabeyim gibi. Hatta babamla yaşıt, 59 yaşında" şeklindeki sözlere bu yanıtı verdiği iddia edildi.

O lafı sana yedireceğim!

Şarkıcı Rafet El Roman, kendisinden 20 yaş küçük manken-oyuncu Ceren Kaplakarslan ile 2014 yılında evlenmişti. Almanya'da yaşayan çift, 4 ay önce evlerini ayırdı. Ceren İstanbul'a geldi, Rafet 3 hafta önce boşanma davası açtı. Ünlü popçunun davayı bu kadar hızlı açmasının bir nedeni de eşi Ceren'in adının Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikodusuna karışması olarak gösterildi. Hatta Ceren Kaplakarslan'ın, "Mehmet Ali Erbil arkadaşım Sezin'in babası. Babam, ağabeyim gibi. Hatta babamla yaşıt, kendisi 59 yaşında" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.


TELEFONLA ARADI

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil de bu haberi twitter hesabı üzerinden yalanladı. Ama Ceren'in "Babam gibi, 59 yaşında" şeklindeki açıklamasına fena takıldı.

İddiaya göre; Ceren'i telefonla arayan ünlü şovmen, "Ayıp ettin. O lafı sana yedireceğim. Bak görürsün."

Bu arada Rafet El Roman'ın eski eşi Tuba Altıntop, kızları Şevval ve Su Elnur ile Bodrum'da tatile gitti. Tuba'nın, yakınlarına "Boşanacaklarını tahmin etmiştim. Zaten Ceren kızlarımla da pek iyi anlaşamıyordu" dediği söyleniyor.