Abone Ol

Mehmet Ali Erbil, Gökhan Çınar'ın Programında Gözyaşlarına Boğuldu

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla; TV8 ekranlarında yayınlanan "Paylaş Benimle” nin bu hafta ki konuğu, Mehmet Ali ERBİL oldu.

Mehmet Ali Erbil, Gökhan Çınar'ın  Programında Gözyaşlarına Boğuldu

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, yaklaşık iki yıl önce evinin banyosunda düşerek kaburgasını zedelemişti. Yaralandıktan sonra kaçış sendromu adı verilen hastalığı nüksettiği açıklanan Erbil, uzun bir süre hastanede gözetim altında kalarak tedavi olmuştu.

Ünlü şovmen, TV8'de Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu "Paylaş Benimle" programına katıldı. Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken izleyenleri duygulandırdı. Çocukluğunda yaşadığı zor dönemleri anlatan Erbil, anne ve babasından bahsederken gözyaşlarına boğuldu.

TANRI BANA İKİNCİ BİR ŞANS VERDİ

Gökhan Çınar'a hayatını tüm detaylarıyla anlatan Erbil şu ifadeleri kullandı:

"Denge sorunum var. Sol ayağımda hala geçmeyen problemler var. Yüce Tanrı bana ikinci bir şans verdi. Sevenlerime ve çocuklarıma beni bağışladı. Hayatım boyunca hiç yaş sorunum olmadı. Ben 13 yaşımda da olgundum. 60 yaşımda olduğum gibiydim. Hayat bana kendim olmayı öğretti. Duygusal olmayı öğrendim. Vicdanımın sesini dinledim. Allah'tan korktum ve kanunlara saygılı oldum. Hiç virgüllerim olmadı. Ne olursa olsun noktayı koyana kadar devam ettim."

"BABAMDAN SEVGİ GÖRMEDİM"

Babasından hiç sevgi görmediğini söyleyen ünlü sanatçı, sözlerine şöyle devam etti;

"Doğduğumuz evde hiç anne babayı hatırlamıyorum. Babamdan pek sevgi göremedik. Eski İstanbul beyefendisi diye onlar sevgi göstermezlerdi. Babamın, hiç kucağına aldığını hatırlamam. Babama, baba diyemezdik. Babacığım derdik. Babamın bir ıslığı vardı. O ıslığı çaldığında hazır ola girerdik hepimiz."

"ANNEM BİZİ ÇOK EZDİRDİ"

Üvey babasıyla yaşadığı zorlıkları anlatan Mehmet Ali Erbil annesiyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. Yaşadığı zor dönemleri anlatan Erbil "Anneme kızamıyorum. Babamdan göremediği sevgiyi, ilgiyi ondan gördü. Annem, bizi o adama çok ezdirdi. Biz büyüyünce batmaya başladık. O yüzden bizi evde istememeye başladı. Sokağa oynamaya çıkarmıyordu. Babam sevmiyordu, o adam nasıl sevsin." diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kendine verdiği sözleri tutamadığını söyleyen Mehmet Ali ERBİL, gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu anlarda Erbil yaşadıklarını şu sözlerle anlattı.

"Yaşadıklarımdan ve çektiklerimden, kendi çocuklarıma çektirmeyeceğim dedim. Eşimden hiç ayrılmayacağım dedim ama olmuyor işte. Yaşadıklarımdan sonra, o sözü tutmak benim reflekslerimin dışında gerçekleşti. Kendimi yine de suçlu hissetmiyorum. Hiçbir eşimi mağdur etmedim. Hiçbir eşime yüksek sesle bağırmadım."

Mehmet ALİ ERBİL'İN hayat hikayesinin 1. bölümünün ardından, 2. ve 3. günü hangi açıklamalarda bulunacağı şimdiden merak konusu oldu. Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla yayınlanan "Paylaş Benimle" programı hafta içi hergün saat 15:00'de TV8 ekranlarında.