Abone Ol

Mehmet Ali Erbil 70 Bin liralık hesabı görünce sevgilisi Gülseren Ceylan'ı mekanda bırakıp kaçmış

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz günlerde küsüp yeniden barışmıştı. Yine benzer bir iddiayla gündemdeki çift adlarından söz ettirdi.

Mehmet Ali Erbil 70 Bin liralık hesabı görünce sevgilisi Gülseren Ceylan'ı mekanda bırakıp kaçmış

Son olarak Mehmet Ali Erbil iş insanı arkadaşı ve sevgilisiyle gittiği eğlencede gelen hesabı görünce ortamı terk ettiği iddiasıyla olay oldu.

İddialara göre geçtiğimiz hafta Mehmet Ali Erbil, Özcan Deniz'in Cahide Palazzo'da sahne alacağı akşam 4 kişilik masa ayırtmış ve Ankaralı iş adamı arkadaşı M. M'yi de misafiri olarak mekana davet etmiş.

Nişanlısı Gülseren Ceylan da geceye kız arkadaşı ile katılmış. Gecenin sonuna doğru Erbil ile Ceylan bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşamış ve ünlü sanatçı mekanı terk etmiş.

HESABI ÖDEMEYİNCE

Sabah'ın haberine göre, Gecenin sonunda gelen 70 bin liralık hesabı M. M ödemiş. İsmini vermek istemeyen iş insanı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kendisi beni mekâna davet etti. Bende gittim daha sonra Mehmet Ali Erbil kız arkadaşı ile tartışıp mekânı terk etti.

Gelen 70 bin liralık hesabı ödedim. Olay 70 bin lira değil, olay Mehmet Ali Erbil'in mekana girdiğinde hesabı bana getirmelerini söylemesi. Onu her yerden engelledim. Dostluğumu da bitirdim."