Abone Ol

Mehmet Akif Ersoy'dan Sinan Oğan'a: Sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, HaberTürk yayınında seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Oğan kazanırlarsa "Sığınmacıların tamamına yakınını 1 sene içerisinde göndereceğiz" ifadelerini kullandı

Mehmet Akif Ersoy'dan Sinan Oğan'a: Sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim

Seçim ikinci tura kalırsa kimi desteklersiniz sorusunu soran Mehmet Akif Ersoy ile Oğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ersoy, Oğan'a "Ben sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim" dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Adayı Oğan, seçimleri kazarlarsa sığınmacılarla ilgili "Kazanırsak sığınmacıların tamamına yakınını 1 sene içerisinde göndereceğiz" diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy: Sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim"
Öte yandan Ersoy, yayın esnasında Oğan'a ısrarla ilk turu geçememeleri durumunda ikinci turda kimi destekleyeceklerini sorunca ilginç anlar yaşandı.

Oğan, iddialı bir aday olduğunu vurgularken, bu sorusunun kendi taraftarlarını incitebileceğini vurguladı.

Bu andan sonra Ersoy, "Ben sizin takipçilerinizden çektiğimi kimseden çekmedim" dedi ve soruyu bir daha tekrar etmeyeceğini söyledi. Bu sözler ikili arasında karşılıklı gülüşmelere neden oldu.