Abone Ol

Meğer Sinem aldatılınca Arda'ya koşmuş

Kimi hastanede yaşam ile ölüm arasındaki incecik çizgide gidip gelirken aldatıldı, kimi bebek sahibi olmayı düşlerken. İşte ünlülerin aldatılma öyküleri ve bunu öğrendiklerinde neler hissettikleri...

Meğer Sinem aldatılınca Arda'ya koşmuş

Evlilik rekortmeni de aldatıldı

Türkiye'nin en çok evlenen ünlülerinden Esra Akkaya bir dönem yönetmen Kudret Sabancı ile dünyaevine girmişti. Ancak, Sabancı yönettiği dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile yakalandı. Olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Esra Akkaya şimdi Harun Uygural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Gülşen müzik dünyasına adım attıktan kısa bir süre sonra işletmeci Murat Varol ile dünyaevine girdi. Pop müziğin ünlü şarkıcılarından Gülşen'in evliliği de aldatılma ile sonuçlandı. Hatta bu olay Gülşen'in bir şarkısına da esin kaynağı oldu. Çift boşandı. Ünlü popçunun "Sana bir ihanet borcum vardı, ödedim sonunda ağlayarak" şarkısını da eski eşine söylediği iddia edilmişti.
O 'da aldatılmanın darbesini yedi

Türk sinemasının ve tiyatrosunun ünlü yıldızı Zuhal Olcay da eşi Haluk Bilginer tarafından şarkıcı Aşkın Nur Yengi ile aldatıldı.
Yüzüm bir gecede bu hale geldi

Ünlü şarkıcı İzel'in yıllardır mücadele ettiği cilt sorunlarının altında da bir aldatılma olayı var. Şarkıcı İzel yıllar önce sevgilisi tarafından aldatılmış. Bu onu öylesine üzmüş ki bir gecede tüm yüzünü sivilceler sarmış. "Oysa ergenlik döneminde bile bu kadar sivilcem olmamıştı" diye anlatmıştı İzel başına gelenleri.  Uzun uğraşlar sonucunda pürüzsüz bir cilde sahip olan İzel bu olaydan da bakın nasıl bir ders çıkarmış. "Sonradan anladım ki hiçbir erkek için, hiçbir şey için üzülmeye değmiyor. Biraz hassas bir yapım var. Böyle başta üzülünce kaldırırız sanıyoruz ama bu vücudumuzdan çıkıyor."


Eşinin, Deniz Akkaya, Ayşe Hatun Önal ve daha birçok güzel ile birlikteliğini sineye çeken Emel Acar'ın bu tutumu; kendisinin de Erdal Acar ile evli olduğu dönemde tanışmış olmasından kaynaklandığı iddia edildi. Erdal Acar, ilk eşi Aynil Acar ile evli olduğu dönemde Emel Acar ile birlikte olmaya başlamıştı.  Daha sonra hayatına Emel Acar girdi. Ünlü işadamı eski manken şimdinin moda tasarımcısı Emel Acar'ı da defalarca aldattı.Ancak Emel Acar, eşini her seferinde affetti.
Aldatılınca Arda'ya koştu

İddialara göre son günlerin en çok konuşulan aşıklarından Sinem Kobal ile Arda Turan'ın aşkının ardında da bir aldatılma öyküsü var. Mustafa Sirmen ile uzun süre aşk yaşayan Kobal, sevgilisi Yağmur Ünal ile yakınlaşınca Arda Turan'a koştuğu iddia edildi.  Sirmen ile Turan önceden tanışıyorlardı ve çok iyi arkadaştılar. Turan ile Kobal da önceleri sadece arkadaşça görüşürken sonradan aralarında aşk doğdu.

Huylu huyundan vazgeçmedi

Bir banka reklamıyla milyonların kalbinde taht kuran Kaan Girgin ile o dönemde gencecik bir manken olan Ceyda Düvenci de ihanet yüzünden yollarını ayırdı. Aslında olayın gelişimi tam da "Huylu huyundan vazgeçmeZ" denilecek türdendi. Düvenci'ye aşık olduğunda bir başkasıyla evli olan Girgin, eşinden ayrılıp Düvenci ile evlendi. Ancak bu evlilik süresinde de Kıbrıslı bir güzelle objetiflere yakalandı.

(VATAN)