Abone Ol

Megastar Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu ile görüntülendi

Megastar Tarkan, önceki gece verdiği konser sonrası soluğu eşi Pınar Tevetoğlu ile Akaretler’de bulunan bir restoran’da aldı. Mekanda 2 saat kalan Megastar ve eşi çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tarkan'dan çocuk açıklaması

Hürriyet'in haberine göre; İlk kez eşi ile birlikte röportaj veren Megastar, 'Evliliğim çok güzel gidiyor. Hatta evlilik bana yaradı. Biz aslında 5 yıldır birlikteyiz. Ama Pınar’ın babası bilmiyor. Aman ailesi duymasın. Bize kızmasınlar sonra' dedi.

Basın mensuplarına karşı bir sitemini de dile getiren Tarkan, ‘Bu arada eşimle ilgili haberle çıktığında, ismi Pınar Dilek diye yazılıyor. Eşim artık Pınar Tevetoğlu. Pınar Dilek yazıldığını görünce çok kızıyorum' diye konuştu.

Eşi Pınar Tevetoğlu’nun gazetelerde çıkan hamilelik haberlerine de açıklık getiren Megastar, 'Eşim yazıldığı gibi hamile değil. Pınar yemekleri çok güzel yapıyor. Evde birlikte çok güzel yemekler yapıyoruz. Bu yüzden ikimizde biraz kilo aldık. Ama bir çocuğumuzun olmasını tabii ki çok istiyoruz' dedi.

Megastar Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu ile görüntülendi - Resim: 1

Megastar Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu ile görüntülendi - Resim: 2Pınar Dilek'ten ilk röportaj! Evdeki Tarkan'ı anlattı

Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu’nun konser öncesi verdiğiröportajda ‘Ev içerisindeki Tarkan’ı anlatır mısınız?’ sorusuna ‘Dışarıda nasılsa evde de normal aynı. Kibar, çok düşünceli, çok hassas’ şeklinde cevap vermişti. Megastar Tarkan, ‘Evet. Pınar’ın söylediği gibi normal biriyim’ diyerek cevap verdi.