Abone Ol

Megan Fox Arap şeyhiyle yattı!

VİDEO- AIDS'ın doğum yeri neresi?, Ünlü film yıldızları zengin arap şeyhleriyle para karşılığı bir gece beraber olur mu?'

Megan Fox Arap şeyhiyle yattı!

’Diktatör’, son yıllarda gülme krizine girerek izlenen nadir filmlerden biri..

The Dictator- Diktatör

Kuzey Afrika’nın petrol zengini ülkesi Wadiya’nın diktatörü Haffaz Aladeen(Sacha Baron Cohen) dünya liderlerinin pek haz etmediği bir isimdir.

Der Diktator film fragmanı!.. VİDEO

Wadiya’yı baskıyla yöneten ve her istediğini yapan Aladeen, Nato konferansı için New York’a gittiğinde tüm hayatı bir gecede değişir. Kaldığı otelden kaçırılan diktatörün sakalı kesilip, sokağa atılır. Wadiya’nın lideri olduğunu kimseye ispatlayamayan Aladeen, New York’ta beş parasız hayatta kalmaya çalışır. 

Megan Fox frikik verdi! Kocası sinirlendi!.. FOTO GALERİ


 Gülmekten çenem ağrıdı

’AIDS’ın doğum yeri neresi?’, ’Ünlü film yıldızları zengin arap şeyhleriyle para karşılığı bir gece beraber olur mu?’, ’Empire State binasına intihar saldırısı yapılacak mı?’, ’New York caddelerinde deve yürür mü?’, ’Atletizmde şike yapılır mı?’, ’Kadın hakları caiz midir?’ gibi soruları masaya yatırarak izleyenleri güldüren ’Diktatör’, politik bir hiciv. Hicivler yer yer dozunu aşsa da gülmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ilaç gibi gelen bir film. Filmin en önemli noktalarından biri ülkesinde kadınları seks objesi olarak gören(Mücevher karşılığı Megan Fox’la bile yatağa giriyor) ve onlara hiç değer vermeyen diktatör Aladeen’e sokaklara düştüğünde hiç tanımadığı bir kadının yardım ederek onun bakış açısını değiştirmesi.

İkincisi ise Dünya Ticaret Merkezi’ne 2001 yılında uçakla düzenlenen intihar saldırılarından sonra(Buna hiçbir zaman inanmadım ve hâlâ da inanmıyorum. Kendi başkanlarını-JFK’yi 1963 yılında katlettiler- gözlerini kırpmadan öldüren Amerikalılar kendi insanlarına acaba neler yapar?) Arap kökenlilere Amerikalıların düşmanca davranmaya başlamasına karşı filmde Araplarla ilgili bombalama şakalarının yapılması çok yerinde olmuş.
(Diktatör Aladeen’in bir turist gibi görünerek helikopterle New York semalarında uçtukları sahne tek kelimeyle süperrrr.)

Ozan Akarı / Milliyet.com.tr