Abone Ol

"Medyayı bırakmıyorum!" 10 yıl sonra TGRT'den ayrılan Jülide Ateş'ten veda mesajı!!!

TGRT'nin 10 yıldan beri ekran yüzü olan ana haber spikeri Jülide Ateş önceki akşam son kez haberleri sundu. Jülide Ateş Medya Faresi aracılığıyla eski çalışma arkadaşlarına ve ekran başındaki sevenlerine mesaj gönderdi.

"Medyayı bırakmıyorum!" 10 yıl sonra TGRT'den ayrılan Jülide Ateş'ten...

SEVGİLİ MEDYA FARESİ

Benimki galiba mutlu bir ayrılık oldu...Her bitiş yeni bir başlangıçtır diye düşünüyorum. Geride istikrarlı güzel bir 10 yıl bıraktım. Çıkarılma gerekçemin de tazminatımın ciddi rakamlar tutması olduğunun bilincindeyim. Bu noktada kimseye  kırgınlığım olmadığı gibi  kalan arkadaşlarımın başarısı benim gururum olacaktır.

Medyadan ayrılmayı düşünmüyorum. Bu olayı, mesleğimin en üretken noktasında, geleceğime yeni bir yön vermek  için bana verilmiş bir fırsat  olarak algılıyorum. En kısa zamanda farklı bir adreste tekrar evlerinize konuk olacağımı bildiriyor, hepinize mutlu bir yıl diliyorum!!!

Sevgilerimle,

Jülide Ateş İskeçeli.

MEDYA FARESİ NOTU:

Jülide Ateş kendisini kanıtlamış ve işini iyi yapan bir haber spikeri. TGRT'nin satışıyla ortaya çıkan bu ayrılıktan sonra da kariyerini farklı bir kanalda başarıyla sürdüreceğinden eminiz. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.