Abone Ol

Medyada günün bombası!!! Turgay Ciner ve Özlem Önal ilk kez yanyana!!!

Uzun süredir birlikte oldukları iddia edilen ancak bugüne kadar hiç yanyana görüntü vermeyen ünlü işadamı Turgay Ciner ile Dedeman ailesinin dünya sosyetesine giren kızları Özlem Önal elele bir gala gecesine katıldılar. İşte patronlardünyası.com'un ilginç

Medyada günün bombası!!! Turgay Ciner ve Özlem Önal ilk kez yanyana!!!

Koçbank ve Yapı Kredi'nin birleşmesi şerefine Lütfi Kırdar'da görkemli bir davet verildi. Davete iş dünyasından seçkin isimler katıldı. Bin kişinin katıldığı gecede tenor Andrea Bocelli konser verdi. Basın mensuplarının alınmadığı gecede biz de davete katıldık.

Geceye Fatih Altaylı ile birlikte katılan Merkez Grubu patronu Turygay Ciner'in yanında iki de bayan vardı. Turgay Beyden aldığımız izinle bu fotoğrafı çektik. Sonra da Turgay Bey bizi Özlem hanımla tanıştırdı. Fatih Altaylı'da yanındaki bayanın Balçiçek Pamir olduğunu söyledi. Kendini tanıtırken de "Ben de Fatih Pamir" dedi, sonra da Altaylı diye düzeltti.

Turgay Ciner, Özlem Önal, Balçiçek pamir ve Fatih Altaylı poz verirken. Turgay Beyle Özlem Önal, konser salonuna elele tutuşarak girdi.

Nur Taşkent'le 5 yıl süren evliliğini bitirdikten sonra New York'ta yaşamaya başlayan Özlem Önal geçtiğimiz yıl İstanbul'a dönmüştü. Aile şirketleri Dedeman Holding'te işbaşı yapan Önal kesin dönüş sonrası adını aşk dedikodularına karıştırmamaya büyük özen göstermişti. Ancak sonra adı basında Turgay Ciner'le aşk yaşıyor diye çıkmasına rağmen hiç birlikte görüntülenemişti. İlk kez patronlardunyasi.com çifti birlikte görüntüledi.

kaynak: patronlardunyasi.com