Abone Ol

Meclis'te döner ve ayran tartışması: CHP’li Mahmut Tanal isyan etti

Medyafaresi.com özel haber- Belediyelerin yetkilerinin TOKİ’ye devredileceği gerekçesiyle eleştirilen imar düzenlemesinin görüşüldüğü TBMM TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’nun dünkü toplantısı toplantısına döner tartışması damga vurdu.

Meclis'te döner tartışması: CHP’li Tanal isyan etti

Hülya Karabağlı - Medyafaresi.com Özel Haber

Toplantıda söz alan CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, düzenlemenin aceleye getirildiğini belirterek, devletin iyi bir maaş verdiği milletvekillerinin zaman sorununun olmadığını, kanun teklifinin üzerinde iyice çalışılması gerektiğini söyledi.

Sözü komisyonda dağıtılan döner ve ayrana getiren Tanal, Komisyon Başkanı Tahir Akyürek’e dönerek, “Bu döner kimin parasıyla geldi? Ekonomi konuşuyoruz. Kimin parasıyla dağıtılıyor? Meclis’in yemekhanesi var, aşçısı var.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Tanal ile Komisyon Başkanı Akyürek ve AKP’liler arasındaki “döner” tartışması karşılıklı sürdü.

İşte o video...

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Kısıklı'da Tarım Kredi Kooperatifi tarafından açılan satış mağazasına uğrayan ve alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, o markanın ürünlerini tercih etmesi dikkat çekmişti. Bu görüntüler sosyal medyada tartışılmıştı.

Medyafaresi.com