Abone Ol

Mayıs'ta erken seçim mi var? Ünlü Astrolog Sezen Tatlı'dan flaş açıklamalar

Medyafaresi.com özel haber- Ünlü Astrolog Sezen Tatlı, Türkiye'nin doğum haritasını inceledi ve medyafaresi.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

medyafaresi TV'ye abone olmak için tıklayınız

Belemir Çelebi / Medyafaresi.com özel haber

Bu sabah Türkiye için önem taşıyan Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşti.

Ünlü Astrolog Sezen Tatlı en son ülkemiz için yaptığı deprem öngörüleri ile nokta atışlar yapmış ve gündeme oturmuştu. Bu kez hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına hemde Akrep burcu olan Türkiye'nin yeni aya özel doğum haritasını inceledi ve medyafaresi.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Sezen Tatlı'nın o açıklamaları.. 

Ülkede değişim rüzgarı 

Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Uluslar arası arenada ülkece güzel işlere imza attığımız, başarılarımızın bol olduğu ve kendi içimizde iyileştiğimiz bir yıl olmasını diliyorum.Bu yıl ülkemiz solar return haritasına bir yeni ay ile girdi bu yeni ay beraberinde bir çok yeniliği ve başlangıçları getirecektir.

Özellikle yer altı madenlerimizin değer kazandığı ve bor madenimizin yükselişe geçtiği ticari anlamda canlı bir sene olacak. Yabancılara satılan gayrimenkulün tavan yapacak ve son 20 yılın en zirvesini 2020 yılında  göreceğiz. Milletçe kazanma gücümüz ticaretimiz ve borsamızda iyileşmeler mevcut. Gelişim ve refah düzeyinde yükselişler olacak ama özellikle kadınların kazandığı bir sene olacak 2020. Tarihe not düşülsün. 

İŞTE O VİDEO

Ak Partide değişim rüzgarı 

Siyasî partilere baktığımızda, iktidar partisi içinde krizler, değişim ve dönüşümlerin hatta sessiz hesaplaşmaların olabileceği gözükmekte.Ak parti yenileniyor ve kendi içinde değişimin vurgulandığı bir dönemden geçecek. Özellikle erken seçim konuşmaları Mayıs ayında tekrarlanabilir, ani beklenmedik çıkışlar ve hareketlenmeler söz konusu olabilir ve erken seçimin sonuçları büyük bir sürpriz olacaktır.

Askeri açıdan 

Return haritada ki Mars Satürn Karesi ilerlememize ve kendi güvenli bölgemizi oluşturmaya çalışırken sık sık engellerle karşılaşabileceğimizi vurgulamakta  risk ve tehdid altında olduğumuz yine 2020 yılında  açık ve net.Yasalara Baktığımızda çalışan ve işçilerin hakları, cinsel dokunulmazlıkla alakalı yeni yasalar yolda 8 Nisan itibariyle af yasasında netlik durumu oluşabilir.

medyafaresi TV'ye abone olmak için tıklayınız