Abone Ol

Masumlar Apartmanı'nda Şok Ayrılık: O İsimden Vazgeçildi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine can veren Melisa Şenolsun'dan vazgeçildiği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı'nda Şok Ayrılık: O İsimden Vazgeçildi

Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri son zamanlarda oldukça düştü. Kısa bir süre sonra dizinin yeni sezon afişinde yer alan Melisa Şenolsun'a yer verilmeyeceği iddia edildi. Bu iki gelişmenin yanı sıra dizide Han'ın eski nişanlısı Ceylan karakterini canlandıracak olan Aslıhan Gürbüz'ün kadroya dahil olmasıyla dizide Rüya'nın hikayesinin son bulacağı öne sürüldü.

İddiaya göre, Han ve Rüya'nın hikayesi izleyicilerden beklenen ilgiyi göremeyince Ceylan'ın ortaya çıkması kararı alındı. İlerleyen bölümlerde Rüya'nın hikayesinin son bulmasıyla Melisa Şenolsun diziye veda edecek.

Masumlar Apartmanı dizisinde bir süredir Ceylan rüzgarı esiyor. Han'ın eski sevgilisi olduğu bilinen Ceylan'ın gelişi ailede de dengeleri değiştirdi. Ekrana henüz gelmeyen Ceylan ise izleyende merak uyandırmıştı ki Ceylan'ı oynayacak oyuncu belli oldu.

Aslıhan Gürbüz, TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na Ceylan karakteri ile giriş yapıyor

Han'ın yıllar önceki aşkı Ceylan, bir anda geri dönüş yapıyor. İnci'yi kaybetmiş olan Han ise allak bulak hale geliyor. Bir süredir, dizide Ceylan'a Özgü Namal veya Melisa Sözen isimlerinin hayat vereceği konuşulsa da canlandıracak oyuncu belli oldu. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz olacak.