Abone Ol

Masumlar Apartmanı'nda İnci'ye Veda! Farah Zeynep Abdullah Diziden Ayrıldı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı'nda başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddiaları doğrulandı.

Masumlar Apartmanı'nda İnci'ye Veda! Farah Zeynep Abdullah Diziden Ayrıldı

Masumlar Apartmanı dizisinin, romantik ikilisi Gülben ve Esat aşkı ise, Gülben’in korkuları sebebiyle son buldu. Kendisinin problemli olduğunu ve Esat’ı mutlu edemeyeceğini düşünen Gülben, çok zor ve duygusal bir konuşmanın ardından Esat’tan ayrıldı. Masumlar Apartmanı, 8 Haziran günü gerçekleşen sezon finali ile izleyicisini ekrana kilitledi.

TRT 1 ekranlarında Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarılı oyunculukları ile dikkat çeken dizinin karakterleri, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Masumlar Apartmanı'nda İnci'ye Veda! Farah Zeynep Abdullah Diziden Ayrıldı - Resim: 1

DİZİYE VEDA!

İnci’nin hamile olduğunu öğrenen Han, İnci’yle arasını düzeltmek için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak İnci ise Han ile beraber olmak istemez. Han’a aşık olmasına rağmen, bu şekilde bir evlilik yapmak istemediğini ve çocuğunu bu şekilde büyütmek istemediğini söyleyerek Han’dan ayrıldı.

Gülben ve Esat arasındaki ilişki ise, Gülben’in korkuları sebebiyle son buldu. Gülben’in kendisinin problemli olduğunu ve Esat’ı mutlu edemeyeceğini düşündüğü için son bulan aşkta, Esat’ın kendisinden daha iyisini hak ettiğini düşünür.

Son zamanlarda gündemde sıklıkla yer alan dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı ise bu akşamki sezon finali ile belli oldu. Han’ı her ne kadar sevse de annesi gibi yapmak istemediği için Han’dan ayrılan İnci, daha sonra pişman olur. Sevilen diziye veda ettiği kesinleşen İnci, Han’a geri dönmek isterken kaza yaptı.

Bu şekilde Farah Zeynep Abdullah, diziden ölerek ayrılmış oldu.