Abone Ol

Masumlar Apartmanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Masumlar Apartmanı son bölümünde, İnci’yi odada kardeşiyle uyurken gören Safiye deliye döndü ve onu cezalandırmak için hemen harekete geçti. İşte Masumlar Apartmanı 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Masumlar Apartmanı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Masumlar Apartmanı 4. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından paylaşıldı. Masumlar Apartmanı dizisinin 29 Eylül Salı akşamı ekranlara gelen 3. bölümünde, Han ve İnci’yi odada kardeşiyle uyurken gören Safiye'nin temizlik krizine girmesi dikkat çekti.

Son bölümün ardından yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanına ise Han'ın İnci'ye sorduğu soru damga vurdu. Gözler şimdi yeni bölümde yaşanacaklarda.

Masumlar Apartmanı 4. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fragmanda Han'ın İnci'ye söylediği "Evet de hemen evlenelim İnci" sözleri dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı 4. bölüm 1. fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci'nin dedesiyle ilişkisi büyük yara alır. Aşkı ve dedesi arasında kalan İnci'yi zor bir karar beklemektedir.

Öte yandan İnci'nin evlerine girmesini hazmedemeyen Safiye, temizlik işini tehlikeli bir boyuta vardırır.   Uygar'ın yapacağı son hamle ise İnci'yi daha da zor durumda bırakacaktır.

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosunun performansı ve güçlü senaryosu ile çok konuşulan dizinin başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar Paylaşıyor.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?