Abone Ol

Masumiyet Dizisinin Bahar Yüksel Deniz Çakır Kimdir? Deniz Çakır Kaç Yaşında Evli mi?

Masumiyet dizisinde dikkat çeken isimlerden biri Bahar Yüksel karakteriyle ekrana gelen Deniz Çakır. Peki Deniz Çakır Kimdir? Deniz Çakır Kaç yaşında ve nereli? İşte Masumiyet Bahar ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Masumiyet Bahar Yüksel Deniz Çakır Kimdir? Deniz Çakır Kaç Yaşında Evli mi?

Deniz Çakır 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilendi ve böyle oyuncu olmaya karar verdi.

Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır.Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden Çakır,mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosunda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Birol Güven yeni dizisi Kadın İsterse için en sonunda Deniz Çakır'da karar kılmış ve oyuncu, yardımcı fakat önemli bir rol olan Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.

BAHAR YÜKSEL KİMDİR?

Genç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan Bahar hayallerini ve ideallerini çoktan unutmuş, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadın. Domestik görüntüsünün altında saklı olan gücü, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla ortaya çıkacak.

Deniz Çakır Oynadığı Dizi ve Filmler

Diziler

2004 - Kadın İsterse - Alev
2006- Yaprak Dökümü - Ferhunde Güven
2005 - İki Arada Aşk - Gizem
2006 - Evet Benim / İşte Benim - "Barmaid" Funda
2006 - Avrupa Yakası - Serap
2011 - İffet - İffet
2013 - Muhteşem Yüzyıl - Şah Sultan
2014 - Yasak - Calibe
2015 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Meryem
2016 - Altınsoylar - Ayşe
2019 - Vurgun - Reyhan Vardar
2021 - Masumiyet - Bahar Yüksel

Filmler

2009 - Kako Sii - Lidya
2009 - 40 - Sevda Hemşire
2011 - Ya Sonra - Didem