Abone Ol

MasterChef'teki büyük günahlardan biri!" Mehmet Şef yaşananlar karşısında adeta çıldırdı

MasterChef'te Cemre'nin "Potadan çıkabileceğine en çok inandığım insanı gönderiyorum" diyerek Metin'in adını vermesi gerginliğe neden oldu. Eren, Cemre'ye tepki gösterdi. Öte yandan MasterChef'te tadım sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Mehmet Yalçınkaya o hatayı görünce adeta çıldırdı. Mehmet Şef, önce "MasterChef'teki büyük günahlardan biri!" dedi ardından da "Kendine gel, MasterChef All Star'dayız. Bu gidiş iyi gidiş değil!" ifadelerini kullanarak uyarıda bulundu.

MasterChef'teki büyük günahlardan biri!" Mehmet Şef yaşananlar karşısında adeta çıldırdı

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te gerilim had safhada. Cemre'nin eleme potasından çıkabileceğini düşünerek Metin'in adını vermesi bardağı taşırdı. Metin, "Gecenin en iyi hamburgeri! 8 kişide tek kazanan adam potada şu an şef!" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

 

 MASTERCHEF'TE CEMRE'YE SERT TEPKİ!
Eren ise "Bana desin ki: 'Kardeşim sen güçlüsün. Sen git.' Sonuna kadar potaya girerim. Ama 'Sen çıkarsın ağabey!' düşüncesi. Yok öyle bir şey." dedi.

"KUSURA BAKMAYIN AMA HEPİNİZİN ELENMESİNİ İSTİYORUM"
"Diğer arkadaşları bilemem. Belki çekingen oynayabilirler ama ben öyle oynamak istemiyorum." diyerek kendini savunan Cemre üzerine çok gelinince "Kusura bakmayın arkadaşlar ama hepinizin elenmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

 YEMEK TADIMI SIRASINDA OLANLAR OLDU!
Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te gerilim had safhada. MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar dikkatsizlikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan lazanya yemeği yapmalarını istedi. Yemek tadımı sırasında ise olanlar oldu.

MEHMET ŞEF O HATAYI AFFETMEYİP UYARDI: "BU GİDİŞ İYİ GİDİŞ DEĞİL"
Fragmanda Mehmet Yalçınkaya'nın "MasterChef'teki en büyük günahlardan biri! İki şeften de kılçık çıktı. Seni ciddi şekilde uyarmak istiyorum. All Star'da bitmemiş bir şeyleri derleyip toplayıp tabak çıkarmaya çalışmak ne demek? Kendine gel, burası All Star. Bu gidiş iyi gidiş değil!" dediği duyuldu.

 

Bu yarışmacının kim olduğu ise şimdiden merak konusu oldu.