Abone Ol

MasterChef'te yarışmıştı! Yemekteyiz'e katılan Fikret'in menüsü olay oldu

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle olay oluyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar da gündemden düşmüyor. Yarışmaya bu defa 2021 sezonunda MasterChef'te yarışan Fikret'in yemek seçimi damga vurdu. Menüdeki yemeği duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

MasterChef'te yarışmıştı! Yemekteyiz'e katılan Fikret'in menüsü olay oldu

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor.

Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların çok konuşulduğu programa bu defa 2021 sezonunda MasterChef'te yarışan Fikret Tuğ'un menüsü damga vurdu. Fikret'in seçtiği yemeği duyanlar inanamadı.

Haftanın dördüncü gününde 75 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için bugün mutfağa giren isim MasterChef'in eski yarışmacısı Fikret Tuğ oldu. Fikret'in yemek seçimi herkesi şok etti.

Bugün yayınlanacak olan bölümün tanıtımı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Yemekteyiz'in tanıtımında yapacağı yemeği açıklayan Fikret Tuğ; 'Öyle bir yemek yapacağım ki herkes parmaklarını yiyecek. Ya da önündeki yemeğe dokunamayacak' dedi ve yapacağı yemeği 'Ballı hardallı kurbağa bacağı' olarak açıkladı.

Menüdeki yemeği duyan yarışmacılar; 'Ciddi olamaz', 'Yemek istemezdim', 'Allah'tan ballı hardallıymış' gibi yorumlarda bulundular. Sosyal medyada Fikret'in yemek seçimine tepki yağdı.

Sosyal medya kullanıcıları; 'Kovid'den yeni kurtulduk buna hazır değiliz', 'Yeni virüsü Fikret yayacak', 'Yapım buna izin vermemeliydi', 'Para için kurbağ bacağını da yemeyin' gibi yorumlar yapıldı.