Abone Ol

MasterChef'te torpil skandalı: Alican Yerine Tanya seçildi ortalık karıştı

6 Eylül MasterChef yeni bölümde Adana Kebap düellosu yaşandı. Sefa ve Dilara, Ayaz ve Sergen, Alican ve Tanya ile Kıvanç Kerem gibi güçlü düello eşleşmeleri ile izleyiciler heyecanlı anlar yaşadı. MasterChef All Star bu sene sık sık jürinin aldığı kararlar nedeniyle sosyal medyada gündem oluyor. Jürinin yarışmacılardan Sergen'i kayırdığını iddia eden izleyiciler, şimdi de Adana Dürüm yemeğinde Alican'ın hakkının yenerek Tanya'nın 1. seçilmesine tepki gösterdi.

MasterChef'te torpil skandalı: Alican Yerine Tanya seçildi ortalık karıştı

Başladığından beri gündemden düşmeyen MasterChef All Star dün akşamki bölümüyle yine skandal bir iddiaya tanık oldu.

Dün akşamki bölümde Adana Dürüm yemeğinde düelloya çıkan Alican ve Tanya arasındaki yarış sosyal medyada gündem oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan Adana dürüm istedi. Düello şeklinde oynanan oyunda süre 40 dakika olurken eşleşmeler ise şöyle belirlendi;

Tolga - Esra

Dilara - Azize

Kıvanç - Kerem

Sergen - Ayaz

Tahsin - Barbaros

Tanya - Alican

Batuhan - Sefa

Gamze - Suna

Barış - Hasan

Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı dürümler şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Adana'da doğan ve amcaları kebapçı olan Alican'la Kıbrıs'lı Tanya'nın yarıştığı düelloda hem yemeğinin görüntüsü hem de Adana bilgisiyle Alican'ın kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu.



Onedio'nun aktardığına göre Alican'ın lavaşını çiğ bulan jüri üyeleri Tanya'nın tabağına övgüler yağdırırken, bazı izleyiciler söz konusu değerlendirmede kayırma olduğunu savundu.

Jüri üyeleri en iyi Adana Dürüm olarak Tanya'nın yemeğini seçerken, sosyal medyada Tanya'nın tabağına torpil gösterildiği ve adil olmayan bir değerlendirme yapıldığı yazdı.