Abone Ol

MasterChef'te Şok İddia: Acun Ilıcalı Kıvanç'ı Kovdu mu?

Televizyonda en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef’te şok! Acun Ilıcalı 'Gözüm görmesin' dedi, diskalifiye edildi. Peki MasterChef’te kim elendi. Acun'un MasterChef’ten diskalifiye ettiği isim kim ve neden gitti? İşte son dakika gelişmesi...

MasterChef'te Şok İddia: Acun Ilıcalı Kıvanç'ı Kovdu mu?

TV8 ekranında yayınlanan ve Türkiye'nin severek takip ettiği yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük bir şok yaşandı. Her geçen gün rekabetin arttığı yarışmada Acun Ilıcalı'nın sinirlenerek yarışmacılardan birini, 'Gözüm görmesin' deyip diskalifiye ettiği iddia edildi. MasterChef’te kim elendi. Acun'un MasterChef’ten diskalifiye ettiği isim kim ve neden gitti? gibi sorular merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk takım kaptanlığı oyununun oynandığı yarışmada heyecan yavaş yavaş tırmanırken "diskalifiye" iddiası gündeme damgasını vurdu.

İddialara göre; bu hafta kırmızı takımda yer alan yarışmacılardan Kıvanç, Acun Ilıcalı tarafından 'Gözüm görmesin' diyerek diskalifiye edildi. Kıvanç'ın yarışmadan apar topar gönderildiği ileri sürülürken taraflar konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR?

31 yaşında olan Kıvanç Karadeniz yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 4 aydır yarışmaya hazırlanan MasterChef Kıvanç yaklaşık yedi yıldır sektörde çalışıyor. Son 4 yıldır Yeniköy’de bir restoranda yardımcı mutfak şefliği görevini üstleniyor. Kıvanç Karadeniz ilk turda üç evet alarak bir üst tura çıkmıştı.

Önceki günlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Fatma Nur adlı yarışmacının da Acun Ilıcalı ile kavga ettiği ortaya çıkmıştı. Tavırlarıyla ekran başındaki izleyicileri de oldukça sinirlendiren Fatma Nur’un Acun Ilıcalı tarafından gönderilmek istendiği ve ‘Ben seninle uğraşmak istemiyorum. Evine git’ dediği öğrenildi. Ancak yapım ekibinin araya girmesi ile birlikte ortam yumuşatıldı. Bu durumda Fatma Nur yaptığı bir röportaj sırasında yarışmanın çok stresli ve göründüğünden çok daha zor olduğunu ifade etti. Sürekli olarak dengelerin değiştiği yarışmada yaşanan bir diskalifiye olayı ise büyük şaşkınlığa neden oldu.