Abone Ol

Masterchef'te ihanet şoku! Ramiz Dayı Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Cemre, kırmızı takım kaptanı ise Dilara oldu. Bu hafta kırmızı takım yarışmacısı olan Barış, "Ramiz Karaeski Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti şefim. Ama sırtından bıçakladı" sözleri ile yaşadığı durumu ti'ye aldı. Genç yarışmacı mavi takıma meydan okudu.

Masterchef'te ihanet şoku! Ramiz Dayı Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan rekabet dikkat çekiyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun liderliğinde oynanan kritik kaptanlık oyununda kazanan Cemre oldu. Mavi takım kaptanı olan Cemre, kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Fakat MasterChef All Star'a oyun sonrası yaşananlar damga vurdu.

MASTERCHEF'TE 'EZEL' GÖNDERMESİ!

Mavi takımda istenmediğini belirtip şeflerin söz vermesi üzerine açıklama yapan Barış, "Ramiz Karaeski Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti şefim. Ama sırtından bıçakladı" sözleri ile yaşadığı durumu ti'ye aldı.

MAVİ TAKIMA GÖNÜL KOYDU!

Genç yarışmacı "Ben de dün sırtımdan bıçaklandım. Ama bu sırtımdan bıçaklanmayı kırmızı takımda kazanarak, mavi takıma göstermek istiyorum." diyerek yarışmacı arkadaşlarına meydan okudu.

"İNŞALLAH EYŞAN OLMAMIŞIMDIR"

Mavi takım kaptanı Cemre ise "İnşallah Eyşan olmamışımdır" diyerek gülümsedi.

DÜELLO OYUNUNDA GERGİNLİK! TEPKİ GÖSTERDİ: "HAREKETLERE BAK!"

Öte yandan düello oyunu sırasında Barış'ın "Hiçbir şey yapmam, söylüyorum sana." sözleri, Dilara'nın ise "Barış bunu egoya çevirme!" yanıtı dikkatlerden kaçmadı. Dilara'nın düelloda Ayaz'ı seçmesi üzerine sinirlenen Barış, "Ben bu saatten sonra hiçbir şey yapmam." diyerek tepki gösterdi. Tahsin yaşananlar sonrasın sinirlendi ve "Yapma Barış sen bilirsin. Hareketlere bak!" diyerek onu azarladı.