Abone Ol

MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 19 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar farklı bir konsept ile yarıştı. Yarışmacıların giderek azaldığı MasterChef All Star'da büyük finale yaklaşıldı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 19 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'ın 19 Aralık Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan farklı bir konsept ile tarifler istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarışacaklar. İşte 19 Aralık 2023 Salı MasterChef'te yaşananlar...

 

  MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef bu sezon All Star kadrosuyla heyecan dolu mücadelelere imza atıyor. Tv8'de yayınlanan MasterChef All Star'ın 19 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan taraf Mavi Takım oldu. Kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık mücadelesine girdi.

 

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
TV8'in yemek yarışması programı MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Yarışın kazananı Kıvanç oldu. Böylece MasterChef Kıvanç eleme potasına girmekten kurtuldu.



MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?
Dokunulmazlığı alan kişi dışında kalan isimler kendi aralarında oylama yaptı. En çok oyu alan yarışmacı eleme potasına giden ilk isim oldu. 19 Aralık eleme potasına giden ilk isim Esra oldu.

 

MAVİ TAKIM
TAHSİN - KAPTAN
SERGEN
BARBAROS
HASAN

KIRMIZI TAKIM
EREN - KAPTAN
ESRA
KIVANÇ
BATUHAN

MASTERCHEF ALL STAR'DA KİMLER ELENDİ?
MasterChef Dilara Başaran, MasterChef All Star'ın son elenen yarışmacısı oldu. Yarışmaya veda eden isimler sırasıyla şöyle; Güzide, Burcu, Büşra, Berker Mert, Rıfat, Eray, Çağatay, Suna, Gamze, Sefa, Uğur, Eda, Kerem, Azize, Metin, Barış, Tanya, Ayaz, Alican, Tolga, Cemre ve Dilara



Yarışmada kalan son 8 isim şampiyonluk mücadelesine devam ediyor.