Abone Ol

MasterChef Türkiye hakkında ilginç bir gelişme yaşandı

Yemek programı denince akla ilk gelen isim olan MasterChef Türkiye, her sezonuyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sevilen yarışmanın yarışmacıları da sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

MasterChef Türkiye hakkında ilginç bir gelişme yaşandı

TV8 ekranların en sevilen yarışması MasterChef Türkiye hakkında ilginç bir gelişme yaşandı. Büyük ilgiyle izlenen yarışmanın popüler yarışmacılarının menajeri artık Acun Medya olacak.

Gazeteci Sina Koloğlu, yarışmacıların yeni menajerinin Acun Medya olduğunu duyurdu. Artık yarışmacılar tümüyle Acun Medya'ya emanet.

MASTERCHEF YARIŞMACILARININ MENAJERİ ACUN MEDYA OLDU

Ekranda duyduk ilk defa Acun Medya'nın #MasterchefTürkiye'deki yarışmacıların menajeri olduğunu. Sordum, nedir bu iş diye. Acun Medya şu an 33 Masterchef Türkiye yarışmacısının bir yerde 'dijital menajeri oldu.

Yani sosyal medya yönetimi Acun Medya'da. Bu sayının daha çok artacağını amacın, bugüne kadar katılan tüm yarışmacıları kapsaması.

PİYASAYI TANIMIYORLAR

Yarışmacılar özellikle sosyal medya instagram'ı çok kullanıyor. Burada yemek sunumu yapıyor ve olağanüstü bir ilgi var. 'Fiyatlandırma vs. gibi sektörü özel durumları bilmek için profesyonel ekip gerekiyor. Biz de bu konularda onlara yardım etmiş oluyoruz' bilgisini aldım. Sosyal medya reklam ve sponsor anlaşmalarını yarışmacılar adına Acun Medya yapacak.

OLAĞANÜSTÜ İLGİ VAR

Sadece yemek sektörü ve onun yan kuruluşları değil akla gelebilecek her sektörden, 'Bizim markamızı kullanın' talepleri geliyor bilgisine ulaştım.

TAKİPÇİ Mİ ETKİLEŞİM Mİ?

Şu an Masterchef Türkiye'deki yarışmacıların takipçi sayısı değişkenlik gösteriyor.

1 milyon da var, 50 bin de. 'Etkileşim önemli. Reklamcı takipçi sayısına bakmaz. 50 bin takipçisi olanın, 1 milyon olandan daha fazla etkileşimi olabilir. Bu konuda neler yapmaları gerektiği konusunda yardımcı olunuyor.

SURVİVOR DA OLABİLİR

Acun'un bir başka önemli yarışması 'Survivor' Kulağıma gelen, aynı çalışmanın burada yapılması yönünde. #Survivor yarışmacılarının sosyal medya faaliyetlerini yönetmek.