Abone Ol

MasterChef Türkiye All Star kim elendi? Masterchef 16 Aralık eleme adayı kim?

MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. Şef Yılmaz Öztürk dün akşam MasterChef All Star'a konuk oldu. Şef Yılmaz Öztürk yarışmacılardan kendi tabağı olan ızgara lüfer yapmalarını istedi. Son takım oyununun oynandığı hafta geride kalırken önümüzdeki hafta itibariyle bireysel yarışlara geçileceği açıklandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

MasterChef Türkiye All Star kim elendi? Masterchef 16 Aralık eleme adayı kim?

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi. Artık yeni bir sisteme geçildi ve her gün yeni bir eleme adayı belirleniyor. 'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Aralık 2023 Cumartesi günü MasterChef'te eleme potasına hangi yarışmacı girdi? İşte detaylar...

MASTERCHEF SON ADAY KİM OLDU?

MasterChef All Star’ın 16 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

Dokunulmazlık oyununa Şef Yılmaz Öztürk konuk oldu. Yarışmacılar ilk turda Yılmaz Şef'in hazırladığı odun ateşinde ızgara lüfer tabağını yapmak için mücadele verdi. Bu turda bir kişi sadece seçildi ve diğer yarışmacılar ise 2.tura kaldılar.

İkinci tura kalanlar arasında yapılan yarışta birinci olarak Hasan, 2. Eren ve 3.olarak ise Kıvanç çıktı. Haftanın son eleme adayı ise böylece Dilara oldu.

MASTERCHEF ALL STAR'DA ELEME ADAYLARI

Haftanın 1. eleme adayı ismi Esra oldu.

Haftanın 2. eleme adayı ismi Barbaros seçildi.

Haftanın 3. eleme adayı Batuhan seçildi.