Abone Ol

MasterChef Tuğçe Sökesoğlu kimdir? Tuğçe Sökesoğlu Yemekteyiz'de

MasterChef yarışması ile tanınan Tuğçe Sökesoğlu bu hafta Yemekteyiz'e yarışmacı olarak katılıyor.

MasterChef Tuğçe Sökesoğlu kimdir? Tuğçe Sökesoğlu Yemekteyiz'de

MasterChef yarışmacılarının yemek konusunda maharetlerini sergileyecekleri Yemekteyiz'de Tuğçe Sökesoğlu hangi gün yarışacak. MasterChef'te zaman zaman duygusal anlar yaşayan Tuğçe Sökesoğlu Yemekteyiz'de nasıl bir performans sergileyecek?

Yemekteyiz'de bu hafta MasterChef yarışmacıları kozlarını paylaşacak. Yemek konusunda maharetlerini sergileyecek beş yarışmacı arasında yer alan Tuğçe Sökesoğlu, MasterChef yarışmasında sergilediği duygusal anlar ile sık sık gündeme gelmişti. Peki Tuğçe Sökesoğlu kimdir? Tuğçe Sökesoğlu Yemekteyiz'de nasıl bir performans sergileyecek.

TUĞÇE SÖKESOĞLU KİMDİR?

Tuğçe Sökesoğlu, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan Tuğçe Sökesoğlu, Gizem Dinibütünoğlu, Aycan Demirci, Gizem Ay, Didem Ezgi Akın gibi isimlerin de yarışmış olduğu Gardırop Savaşları adlı moda yarışmasının yanı sıra Yemekteyiz’e katılmıştı. Aynı zamanda Aşk Yalanı Sever ve Tatlı İntikam dizilerinde kısa süreli yer almıştı. Tuğçe Sökesoğlu, bir catring firmasdında yönetici olarak çalışmaktadır. Alışveriş ve plates yapmaktan ve halk oyunları oynamaktan hoşlanmaktadır. Hayat felsefesi olarak çok uçlarda yaşamaktadır ve çok rahat bir kişiliğe sahiptir.