Abone Ol

MasterChef final turunu kim kazandı? İşte ana kadroya giren ilk isim

MasterChef'te bu akşam final turu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye'nin final turunda 14 yarışmacı final oyununa kalabilmek için marifetlerini sergiledi.

MasterChef final turunu kim kazandı? İşte ana kadroya giren ilk isim

TV8 ekranlarında MasterChef heyecanı devam ediyor. MasterChef Türkiye 2020’nin bu akşamki final turu bölümünde 14 yarışmacı final seçimi oyununa kalabilmek adına mücadele etti. En iyi tabağı çıkararak şefleri etkilemeye çalışan yarışmacılardan 6 isim final turuna kalmayı başardı.

MasterChef’te 6 ismi belirlemek için istenen yemek talas böreği oldu. 6 yarışmacı arasından da en iyiyi seçmek için yapılması istenen yemek ise kayısı yatağında çoban kavurma oldu. İşte MasterChef final turunda elenen ve final turuna çıkan isimler…

MASTERCHEF’TE FİNAL TURU HEYECANI

MasterChef’te düellolar sonrasında yarışmacılar ana kadroya girebilmek için final turunda kozlarını paylaştı. 14 yarışmacı arasından belirlenen 6 isim final seçim oyunu bölümüne ulaşırken 1 yarışmacı ise ana kadroya katılacak ilk isim olarak belirlendi.

14 İSİM ARASINDAN 6 İSİM BİR ÜST TURA ÇIKTI

MasterChef’in bu akşamki yeni bölümünde, yarışmacılar son 16’ya kalabilmek adına mutfaktaki tüm hünerlerini sergilemeye çalıştı. 14 yarışmacı arasından 6 isim final seçimi bölümüne kalmaya hak kazandı. Şeflerin istediği talaş böreğini en iyi yapan Özgül Coşar, Serhat Doğramacı, Esra Tokelli, Berker Başmanav, Ayyüce Kamit ve Didem Devay bir üst tura çıkan isimler oldu.

İLK 16’NIN İLK İLK İSMİ BELİRLENDİ

MasterChef’te 14 yarışmacı arasından 6 yarışmacı final seçimi oyunu bölümüne kalmaya hak kazanmıştı. 6 isim arasından şeflerin belirlediği kayısı yatağında çoban kavurmayı en iyi yapan yarışmacı Serhat Doğramacı seçildi ve MasterChef Türkiye 2020’nin ana kadrosuna kalmaya hak kazanan ilk yarışmacı oldu.

MasterChef final turunu kim kazandı? İşte ana kadroya giren ilk isim - Resim: 1