Abone Ol

MasterChef eleme aday kim oldu? 16 Eylül 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı

MasterChef All Star yarışmacıları geçtiğimiz gün son eleme adayı olmamak için yarıştı. MasterChef'e dün akşam Şef Akira Back konuk oldu. Şef Akira Back yarışmacılardan kendi şef tabağını yapmalarını istedi. Yarışmacılar potaya girmemek için büyük mücadele verdiler. Peki, MasterChef son eleme aday kim oldu? 16 Eylül 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı seçildi?

MasterChef eleme aday kim oldu? 16 Eylül 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı

MasterChef All Star'da heyecan giderek yükseliyor. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için yarışıldı. Bilindiği üzere yeni sisteme göre altı aday takım yarışlarından son bir aday ise kalan diğer yarışmacılar arasından yeni bir yarışma yapılarak seçiliyor. MasterChef All Star'da son eleme adayının kim olduğu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayı...


MASTERCHEF SON ADAY KİM OLDU?
Dokunulmazlığın ilk etabında en başarılı tabakların sahibi Azize, Kıvanç ve Tahsin olmuştu. İkinci etapta en başarılı tabağı yapan isim Batuhan olurken Barış ikinci, Tanya üçüncü, Hasan dördüncü, Alican beşinci, Tolga altıncı, Kerem yedinci olarak yeni haftaya adını yazdırdı.

Eleme adayı mücadelesinde ise Sefa ve Esra son ikiye kaldı.

MASTERCHEF ALL STAR'DA SON ADAY BELLİ OLDU MU?
MasterChef AllStar'da potaya giren isim Sefa oldu.