Abone Ol

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Kim, Hangi Takım Kazandı?

Bilindiği üzere son takım oyununun çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldı. yarışmada sona doğru yaklaşılırken şampiyonluk heyecanı artıyor. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 21 Aralık MasterChef eleme adayları kimler?

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Kim, Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye yemek yarışması programında 2022 şampiyonunun belirlenmesine adım adım yaklaşılıyor. Son takım oyunu ile ekrana gelen yarışmada Beykoz Kundura Mahallesi'nde son dış çekimini de gerçekleştirmiş oldu. MasterChef 21 Aralık dokunulmazlık oyunun kazananı ile eleme adayları seyirciler tarafından merak konusu oldu. İşte 21 Aralık Çarşamba akşamı MasterChef Türkiye'de yaşananlar...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM, HANGİ TAKIM KAZANDI?
Masterchef Türkiye'nin 21 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde takımlar dokunulmazlığı alabilmek için yarıştılar. Oyunda MasterChef jürisi yarışmacılardan, şeflerin restoranlarının menülerinde bulunan tarifleri yapmalarını istedi.

Başlangıç olarak Somer şefin restoranından kabak sinkonta, ikinci olarak Mehmet şefin restoranından serseri ve son olarak Danilo şefin menüsünden tiramisu yapıldı.

Değerlendirmeler sonucu Masterchef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu.

 MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Masterchef Türkiye'nin 6 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele ettiler.

Yapılan değerlendirmelerin sonucunda dokunulmaz olan yarışmacı Metin seçildi.

 MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYI
MasterChef Türkiye'nin 20 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk eleme adayı Burak Kaya olmuştu.

İkinci eleme adayı takım oylaması sonucunda belli oldu. Gecenin eleme adayı Tolga oldu.